-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Dis. ole atasozu mu var ozlüsöz mü var ? hani ya meraktan ya yanaktan. :-)[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. p.s: yanak bildiğimiz yanak. [Bu mesaj -overdose- tarafından 13 July 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Emaleth bişe demişti imzamda vardı unuttum ehe ama çok doğru bi sözdü[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: arcane, 13 July 2003 20:27 tarihinde demiş ki: Emaleth bişe demişti imzamda vardı unuttum ehe ama çok doğru bi sözdü[hline] kelimeleri harcamak olanmı ? Şap lı olan mı ? :-)[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 dis bu topiği senin yerine başkası açmış olsa napardın :P[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ahaha senko güldürdün beni[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: -overdose-, 13 July 2003 20:28 tarihinde demiş ki: said: arcane, 13 July 2003 20:27 tarihinde demiş ki: Emaleth bişe demişti imzamda vardı unuttum ehe ama çok doğru bi sözdü[hline] kelimeleri harcamak olanmı ? evet gereksiz harf sarfi ile ilgili olan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 eski msg lara bakıp bulmak lzm böyle önemli sözleri lol[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar