MadEaGlE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 selam diablocu arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum şimdi bu oyun battlenetten nasıl oynanır nerden ne indirmek gerekir. ya da battlenette nasıl server kurulur yardım ederseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 orjinal diablo 2 alırsın kurasın oynarsın enter battlenet'e tıklayıp, creat den oyun acarsın jinden listeye bakıp cift tıklar gireesin bu kadar yok diablo 1 se unuttum cok zaman oldu[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 orijinal battle chest al, cok pahali olmamali oyun eskidi bayagi icinde lod da dahil hersey geliyor Diablo1 hellfire disinda[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 d&r da gördüm bugün(erenköy) 30milyon flndı yanılmıyorsam girince updateler otomatik yapılıyor zaten yapman gereken bi char(mümkünse bi barbar) açıp oyunun tadını çıkarmak....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar