Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 format atmadan C sürücüne xp yerine 2K yüklemek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ben denedim beceremedim zamanında belki sen becerirsin ilk önce 98 cd si ile açıp dos a geçicen sonra deltree ile xp klasörünü uçurucan sonra 2k cd si takıcan 2k kurucan benim 98 cd si ile açılmamıştı makina nedense xp dursun diyosan 98 le açıp dos a geçtikten sonra 2k cd sini takıp kur diyeceksin 2k cd si ile açınca olmuyor koruma gibi bişeyler war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 evet mümkün. cd nin içerisine gir i38 ı mı ne öle bi klasör var. ona gir. sonra winnt dosyasını çalıştır. çok yavaş yükliycek ama genede başka çaren yok. sana bi dosya sorar. o olmadan çok yavaş yaparım fln der. o dosyayı bulabilirsen internetten çek öle formatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar