RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Evet,elimdeki külüstürümü yenilemek istiyorum ondan dolayı tavsiyelerinizi almak istiyorum. Elimde amd duron 750 MHz var.Ana kartım iwill.Anakartı değiştirmeden yeni bir işlemci alabilir miyim?Bunların en yüksek mhz si falan ne olur?[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 alamazsın, zaten yeniliceksen en azında bi p4 2.2 alman lazım, tabii onunda anakartı degisik[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ne kadar tutar yeni anakart+işlemci(amd kullanmak istiyorum)?[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Hangi işlemciyi istediğine bağlı olarak fiyat değişir. www.eksenbilgisayar.com da sistem oluştur kısmından genel bir fikir edinebilirsin(Bazı işlemci ve anakartlar gözükmüyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 AMD'nin performansı intel'e göre nasıl?[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 amd yi şahsi makinelerde kullancan işe pentium gider[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 eski anakarta yeni islemci takılabiliomuydu amdde. uzun zaman oldu amd kullanalaı intel p kullanmaktan kalmamıs aklımda[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar