St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet evet ben uğraşıyorum lütfen çözem pm atsın foruma yazmayın[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sixoms pm ine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @ sixoms 1/2 şansın üzerine çıkamaz. birisini komple siyah birisini komple beyaz ile doldur[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 26 Ağustos 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Sixoms, 26 Ağustos 2005 17:32 tarihinde demiş ki: Topicteki nerdeyse bütün sorulari buldum fakat hepsinin cevabi onceden verilmis yetisemedim bi türlü birine =) Bir kral bir mahkuma 10 siyah 10 beyaz top ve 2 kutu vermis. Mahkum bu toplari kutulara istedigi sekilde dagitabilir. Kutularda esit sayida top olacak diye bir kural yok. Kral bu kutularin herhangi birini sececek sonra o kutudan herhangi bir top sececek. Kralin sectigi top beyaz ise mahkum serbest kalacak siyah ise öldürülecek. Siz mahkum olsaydiniz kurtulma sansinizin en yüksek olmasi icin toplari nasil yerlestirirdiniz ? 20 sini de bi kutuya koyar diğer kutu boş kalacak , ilk kutuda fifty fifty şansı var, öbür kutuda boş olduğu için kralın ağzı açık kalacak bırakacak=)sonuçta en fazla şansını %50 yapabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 skyly annamadım şimdi dediğini mesela aldık 6v6 tartamazmıyız yani ilkinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oturanx yannış cnm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 skly hatlar karıstı, bide ben skyly ın sorusu için dedim sixomsun soruyu salladım ondan=) cvpı pm den atarsa sevinirim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 aaa yok yok özür dilerim :P bir kutuya 1 tane beyaz koyarsın diğerlerini ona dizersin :) aklıama geldi simdi ps ve böyleve %50 sansla kesin kurtulur diğer %50 sanslada 9/19 ile kurtulur yani 50 + 50.9/19 =(yaklasık) %73.6[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 26 Ağustos 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet mantıklı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 şimdi baştan anlatayım toplam 3 kere tartma şansınız var istersen 11 v1 bile tartabilirsin ama bu 1 tartı hakkını götürür sonra 11 li den 1 tane kaldırıp 10 v 1 tartarsan buda 1 hakkını götürür[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Othranx ve Skyly cevaplariniz yanlis. Kasanova pmden yolladi dogru cevabi. Kendisini tebrik ediyorum. Daha baya sorarim bu gece ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben teraziyi düşünmekteyim hala ondan salladım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o altın toplardan birisi nin daha ağır yada hafif olması fark ediyor mu yani birinden birini seçip temi hesaplıyoruz.Yoksa hafifde olabilir ağırda olabilir bilmiyormuyuz?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hayır bilmiyorsun hafifmi ağırmı onuda bulacaksınız cevapta[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bu ne hiz bea skyly son cevabin dogru =))[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi [Bu mesaj Sixoms tarafından 26 Ağustos 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya ilkini zaten permutasyonla fln yaptim hemen aklima geldi %50 yi asamaz dedim bagnaz bagnaz :P sonra düsündüm düsündüm kutu secmeleri falan en yüksek 73.6 çıkıyor[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sixoms ama o problemde bi gariplik var. iki kutu olduğuna göre kral ikisinden birini seçicek. o zaman işler karışır mı sence (eheh ortalıı karıştıriim)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya ben bunun 9 tane olanını yapmıştım 3 tartıda 12 tane çok geldi bide çift sayı daha da çok geldi düşün düşün......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ilk tartıyı söyleyim istiyosanız :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hayır hayır söyleme çözmek üzereyim ipucu topları numaralandırın?lütfen bekle çok yaklaştım isteyenlere pmden at[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 numara deil harf :P A H N[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben şimdilik pes ediyorum gelmio kfm patlıo akşam tekrar düşünüp sölerim bulursam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 aha buldum skyly ilk önce 3v3 yapıp dengde olanları ayrırız sonra dengesiz olanı bi kenara çekip sonra dengedekiler zaten hepsi saf altın sonra dengesiz olan 2 tane 3 lüyü alıp dengeli olanlarla eşleştiririz böylece hafif mi ağır mı olduunu anlarız sonra o dengesiz üçlü içindede herhangi bir 1v1 lik terazi yaptıımızda dengesiz olan çıkar :) buldum oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 1. si dediğini hiç anlamadım ama :D yolların doğru değil tek yolu vardı onuda çok küçük şansla blulyordun[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hass yanlış çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar