Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeka sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye abi tharinin dediği çok mantıklı nasıl olsa sultan ikisindede ölüm yazcağını bilmiyor.Derki birinden birini seçeyim.Ötekisi kabul olsun.ikisindede ölüm yazdığı için adamın seçtiğinde ölüm cıkacak.padişah diğerine bakmaya gerek kalmaddığını düşünerek cezayı kaldıracaktır[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
said:
cenin, 26 Ağustos 2005 12:28 tarihinde demiş ki:

abi rakamları topla 9 un katımı bak ne öyle abidik gubudik yöntemler yapıyosunuz
1 27x27 son basamak 9 oluyo o yöntem tutmaz hacı
2 rakamları toplamı 9 un katı olması yetmez ikiside 9 un katı 81 e bölünebilmeli
ehe soruyu bir daha oku istersen rakamların hepsi 9 olan bir sayıyla diyor.27 buna uıymaz rakamlarının hepsi 9 olan bir sayıyı 9 la çarparsan ilk rakam 1 olmak zorunda[signature][hline]Viva la creativa!!!

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 26 Ağustos 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
cenin, 26 Ağustos 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
ne çıkarsa tersi uygulansın der nasıl olsa %50 şans her halukarda hile yapılmasa %100 kurtulur (nasıl yalan...

said:
St_Dreamer, 26 Ağustos 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
niye abi tharinin dediği çok mantıklı nasıl olsa sultan ikisindede ölüm yazcağını bilmiyor.Derki birinden birini seçeyim.Ötekisi kabul olsun.ikisindede ölüm yazdığı için adamın seçtiğinde ölüm cıkacak.padişah diğerine bakmaya gerek kalmaddığını düşünerek cezayı kaldıracaktır

ya ben adamın önceden onu dediğini görmemiştim kendi kendime diyodum yani[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
Tebrikler horace bunu da mı onceden bılıyodun ???[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
said:
St_Dreamer, 26 Ağustos 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
niye abi tharinin dediği çok mantıklı nasıl olsa sultan ikisindede ölüm yazcağını bilmiyor.Derki birinden birini seçeyim.Ötekisi kabul olsun.ikisindede ölüm yazdığı için adamın seçtiğinde ölüm cıkacak.padişah diğerine bakmaya gerek kalmaddığını düşünerek cezayı kaldıracaktır

Eet bence de cok mantıklı fakat ole bır talep hakkı olup olmadıgı ıle ılgılı bır bılgı yok soruda..[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
72 : şi
45 : kş
34 : zt
23 : iç
77 : buraya hangi harfler gelmelidir?[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
Her basamağın son harfını bırlestiriyosun

77=yetmiŞ yedİ gibi ...[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
bir tanede ben söyleyeyim çocukken duymuştum bu yüzden basit gelebilir :P

1874 yılında sonbaharın yağmurlu bir haftasında kendi evinde 18:40 civarlarında öldürülen zengin işadamının evine dedektifler gelir. Cinayet zamanı evde olan, iş adamının uşağı, bahcivanı ve karısı bulunuyordu. Ve sorguya çekildiklerinde herbiri evde başka kimsenin bulunmadığını söylerler. Olay yerine herbirine nerede olduklarını soran dedektifler şu cevapları alır: Uşak evin ısınımı ile ilgili olarak şömine ile uğraştığını, bahcivan işi gereği bahçeyi suladığını, karısı ise banyoda olduğunu söyledi. Bunun üzerine dedektifler her birini birbirleriyle ilgili soru sorar. Bahcivan ile uşak ölen adamın karısıyla arasının pek iyi olmadığını ve boşanmayı konuştuklarını belirtip boşandıktan sonra adamın karısına pek para kalmayacağınıda eklediler. Karısı eşiyle kavga etsede onu öldüremeyecek kadar çok sevdiğini söyleyip, son zamanlarda kocasının işlerinin iyi gitmediğini söyleyip bahcivan ile uşağın maaşlarını azaltıp geç verdiğini belirtti. Dedektifler 2-3 saat olay yerini araştırıp sorguyu derinleştirdikten sonra cevabı bulup katili/katilleri yakaladı. Sizce katil/katiller kim?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.

[Bu mesaj skyly tarafından 26 Ağustos 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bahçıvanın yağmurlu bir günde bahçe sulamakla uğraşması tabiki ilginç :)
edik:hmm yağmur,sonbahar ve şömine arasındada bir bağlantı olması lazım ama bulamadım.Siz şimdilik bahçıvanı tutuklayın uşağa sonra bakarız[signature][hline]Viva la creativa!!!

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 26 Ağustos 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dük uşağa,uşak arabacıya,arabacı holmese, holmes sekretere..sonra hepsi sekretere...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
mauhauhahuahuahuh goptum[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
yağmurlu havada bahçivanın bahçeyi sulaması yalan.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
said:
Othranx, 26 Ağustos 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
ya bunlar zeka sorusu deilki dikkat sorusu yok uşak bahçıvan pherx arkadasımız sorsun ama horace cvp atmasın=)

+1 zeka sorusu istiyoz biiiiiiiiiz
Mesaj tarihi:
bır adam çok soguk bı kış günü arabayla giderken yolda 3 kişiyle karsılaşır. birisi hayatında tek sevdiği kadın, diğeri önceden hayatını kurtaran doktor ve diğeride ölmek üzerinde olan bi hasta. araba sadece iki kişiliktir ama hepsine bir çözüm bulmak zorunda nasıl bı yol izler???[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
  • Yeni Oluştur...