Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bencede :P yürüyerek uzaklaşmakla kalmaz koşardım.M.Ö Hödö yılındaki çömlekte bildiğimiz sevdiğimiz rakamlar euhueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bence dieri gaz çıkardı etrafı rezalet bi koku sardı euheuh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ahahahahah[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yagmur la bır ılgısı yok[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bi altında dediğim bişi vardı, çömleiin üstündeki yazı falan, var mı tarih falan? ben mi öyle çıkarımsadım (o ne demekse)[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 EEt comlegın uzerınde yazılar ve tarıh bulunuyo..[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bunu çözmek için bilgi mi gerekio sanki?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yok mantık kurmak yeterlı.. ipucu verıyım cvp ı soruda verıyo zaten:)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sız bunu dusune durun bı tane da gelıyooo Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor. "Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir?[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben doğru söylemiyorum ama yalancı da değilim dese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yok bılemedın de zaten nası hem dogru soylemeyıp hemde yalan soylemıyo :D[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ee işte orası akıl oyunu onlar bu zeki tümceyi düşünürken sıvışacak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yada herhangi bi soru sorar,sonuçta sorularda doğruluk yada yanlışlık mevcut değildir=) [Bu mesaj Othranx tarafından 26 Ağustos 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 asarak öldüreceksiniz beni.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 26 Ağustos 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 "hakim eşcinseldi, benimle yatmak istedi. Ben reddedince bana bu cezayı layık gördü. Suçsuz değilim ama idamı haketmedim." *!idamı gerçekleştirecek memura döner.* "eğer bunu göze almazsan, gerçek ortaya çıktığında hayatının hatasını yapmış olacaksın. Geri dönüşü olmayacak. Pişmanlık içinde kasırga gibi parçalayacak seni... son isteğim bunun araştırılması."[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 26 Ağustos 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tebrikler horace onceden bılıyomuydun cvb ı ılk seferde bılmen tuhafta :D[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben çok zekiyim. sorabileceğin bütün soruları sor hepsini bilicem. ayrıca önceden biliyodum evet.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bir mahkumun ölüm cezası kuraya bağlanmıştır. Kurayı hazırlayan vezir mahkumun azılı düşmanı olduğu için iki kağıda da ölüm yazacaktır. Onun böyle yapacağını mahkum da bilmektedir. Fakat sultanın yanında veziri itham edememektedir. Mahkum nasıl hareket etmeli ki ölümden kurtulsun?[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 iki kağıttan açtığının değil açmadığının geçerli olmasını talep etse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ama ole bır sey talep etme hakkı yok zaten soru da da soledıgım gıbı sultan vezırı denetleyemıyo..[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... [Bu mesaj Phrexian tarafından 26 Ağustos 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Phrexian, 25 Ağustos 2005 17:37 tarihinde demiş ki: da kolay bı yolu var son basamadı 9 olan 2 sayının carpımından olusan sayının ılk basamagı 1 olmak zorundadır :) abi rakamları topla 9 un katımı bak ne öyle abidik gubudik yöntemler yapıyosunuz[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 padişahım bu veir var ya sizin için şöle böle dio!!! böööleymişsiniz hünkârım "O"[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 pardon yemekteydim. kağıdı alır yutar adam. bunu seçtim der. sonra öbür kağıdı açarlar bakarlar ölüm yazıyo.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ne çıkarsa tersi uygulansın der nasıl olsa %50 şans her halukarda hile yapılmasa %100 kurtulur edit:yanlış anlaşılma [signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 26 Ağustos 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Joe, 26 Ağustos 2005 12:06 tarihinde demiş ki: said: Phrexian, 25 Ağustos 2005 17:37 tarihinde demiş ki: da kolay bı yolu var son basamadı 9 olan 2 sayının carpımından olusan sayının ılk basamagı 1 olmak zorundadır :) abi rakamları topla 9 un katımı bak ne öyle abidik gubudik yöntemler yapıyosunuz 1 27x27 son basamak 9 oluyo o yöntem tutmaz hacı 2 rakamları toplamı 9 un katı olması yetmez ikiside 9 un katı 81 e bölünebilmeli[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar