tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 saol yaaa..insan "1yok kardes zorduda ceweabı bılıodum" falan derde gonlumu yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Çünkü gece bekçisinin uçağa önceki günden bomba koyduğunu öğreniyo(neyse konu uzasın biraz:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ehehe =) geç gördüm yoksa ohoo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adam:nerden bildin.yoksa uyuyomuydun lan bekçi:yok abi yarın aybaşı benim maaşı vermeden gitme diye uydurduydum oda tutu eki eki adam:git bi çay koy ya[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yapma tashmoo yaw bi anda dank etti valla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: St_Dreamer, 25 Ağustos 2005 22:23 tarihinde demiş ki: ... soru şu.Cam kırıldı cabbar öldü.neden öldü? Bana bunu soran arkadaş ile mükellef bir sofrada Cabbar'ı tüketmiştik. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 cam kırılıyor, dükkanın önünde yatan kedi kırılma sesini duyunca hopluyor ve koşmaya başliyor.. koştuğu yer tam olarak cabbar'ın bulunduğu yer. (Cabbar 4 yaşındayken serçe parmağını bir kedinin ısırması sonucu kaybettiği için kedilerden çok korkuyor.) Cabbar kedinin geldiğini görünce birden refleksif olarak geriye bir adım atıyor, ama attığı adımla yoldan geçmekte olan çöp kamyonun Cabbar'a çarpıp kafasını gövdesinden ayırması bir oluyor. RIP Cabbar. ( mı??)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 26 Ağustos 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Cabbar aslında bır balık ve akvaryumun camı kırılıyor cabbar da oluyor :D[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bi tane de ben sorım İki baba ve iki oğula 3 elmayı hiç parçalamadan nasıl paylaştırırsınız?[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 birer tane baba-oğullara veririm bi tane de ben yerim :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ne biçim soru bu be :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Maalesef bılemedın :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 baba ve oğula şaşı bakmayı bırakırım :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Size bı ıpucu verım 1 Baba olarak dusunmeyın :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o zaman büyük babaya bi tane oğluna bi tane onun da oğluna bi tane veririm :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tübitak yayınlarının "zeka oyunları" diye bir kitabı var. orda bu tip 200 soru var. cevaplara bakmadan uğraşmak zevkli olur. öneririm.[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Mr_Hand, 26 Ağustos 2005 10:14 tarihinde demiş ki: o zaman büyük babaya bi tane oğluna bi tane onun da oğluna bi tane veririm :D Gercı ıpucunu verırken cvp ı da vermıs oldum :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Elinizde sadece zaman ayarlayıcı olarak 2 tane kum saati vardır. Bunlardan biri 7 dakikalık, diğeri de 11 dakikalıktır. Yapmayı düşündüğünüz deney tam 15 dakika sürmektedir. Eğer zamanı uzatırsanız veya kısaltırsanız deneyde istediğiniz verimi alamamaktasınız. Bu iki kum saatini kullanarak bu deneyin zaman ayarlamasını nasıl yaparsınız.[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ikisini aynı anda başlatırım, 7dk lık olan bittiğinde de deneyi başlatırım. 11dklık olan da bitinceye kadar 4 dk olmuş oluyo. 11dklık olanı daha sonra ters çeviririm. 11+4=15[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya bütün zevkinin içine etme lütfen kitaptan cevap okuyup..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Gratzzzzz :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bunu bilmiyodum gerçekten. kitap var bende ama şu an işyerindeyim.[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bir de daha kitapta 13. soruda mıyım neyim. yine de zevkinizin içine ettiğim için özür dilerim.[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. [Bu mesaj WurkacTuRk tarafından 26 Ağustos 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bir arkeoloji öğrencisi heyecanla arkadaşına şunları anlatmaktadır: Afrikanın yağmur mevsimiydi.Buna rağmen kazmaya devam ederek Victoriya gölünün kenarında 20 metre derinlikteki bir kalker tabakasının içinde üstünde aslan resimleri ve M.Ö. 471 tarihi olan seramik bir çömlek bulduk, hem de.... Arkadaşı seni dinlemeye devam edemeyeceğim diye rek uzaklaştı. Acaba neden[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yağmur mevsimiyle bi bağlantısı var ama? yoksa yok mu? "üstünde aslan resimleri ve M.Ö. 471 tarihi olan seramik bir çömlek bulduk, hem de.... " eğer anlatım bozukluğu yoksa çömleğin üstünde tarih yazıyo. öyleyse elemanın yalan söylediği belli. [signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. [Bu mesaj WurkacTuRk tarafından 26 Ağustos 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar