Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeka sorusu

Phrexian

Öne çıkan mesajlar

said:
Kasanova, 26 Ağustos 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
tashmoo senin gibiler yüzünden devlet bu hale geldi zaten adamlar yapıyo yapıyo sonra bi özür diliyo sonra bu adamı hatasından dolayı yargılıyanlara siz karşı çıkıyosunuz sizin gibi saflar yüzünden bu hale geldik belki anlattığım ile bu konunun ne alakası var diyeceksiniz ama içimde kalcaına dışarı patlattım
ayrıca burda arkadaşa biraz takılıp sonra bırakıcaktım benim yaşım 19 seninkini sormama gerek yok akıl yaşını öğrendikten sonra

abi haklısın ya adamın bole bı yanlısı warken ben affettım... asmak lazım bu dreamer ı ya taksımde hemde dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm asılmadan önce bir şans daha verin.Birinde ölüm yazan iki kağıttan birini çekeyim.Kasanova da ikisine birden ölüm yazsın(dur bakıyıim çözümü nerdeydi bunun):)[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Othranx, 26 Ağustos 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
ehehe senin yüzünden bu enflasyon bu yolsuzluk sen yaptın bu kadar kadrolaşmayı sen suçlusun tashmoo amerika ıraka senin yüzünden girdi hiroşima senin yüzünden patladı hitler senin adamındı Atatürk'e sen suikast düzenledin asıl senin asılman lazım!!! militarist köpek seni=):P

zeka sorusu diye açtım baktım enflanson dedim nolyo :lol:[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi tane soriim dedim :D
Yağmurlu bir günde zengin bi adamın kitabı calınır ama kitap gibi görunsede aslında o kitap değil içinde cok değerli bir kol saati tasıyan gizli bi kasadır bunu adam dışında hiç kimse bilmez ve bikaç kişinin ifadesini alırlar ve ifadeler şöyledir:
-sekreter:olay sırasında odamda kitap okuyordum
-hizmetçi:beyefendinin isteği üzerine odasını topluyordum
-eski sofor:maaşıma zam yapmadı diye kızıp işten ayrıldım en son
-yeni şoför:o sırada hizmetçiye bi şey sormaya gitmiştim
-bahcıvan:ben cicekleri suluyodum isterseniz bakın hala ıslaklar
-asçı:ben mutfakta yemek yapıyodum yeni bi kitaptan tarif okuyodum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Othranx, 27 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
yaw okumadan yapmayın şunları bahçıvan katil bahçıvan hırsız nedir bu gareziniz mi var bahçıvanlara ya adam çiçekleri suluyo yağmurlu havada belki fantazisi var niye hep o suçlu ha niye!!!

Kanadada yağmur yağarken bahçe sulamak yasakmış (bkz:www.gereksiz.net) yav o değilde bahçıvan diye bir film vardı[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...