Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 İzlememiş olan varsa hala izlesin. Gerçi çok bir şey kaçırmamışsınız ama. Yeni başlamış.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sürekli veriyorlar zaten, heyecan yapılmasına gerek yok.[signature][hline]kol10ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bu akşam TV'de ne var'a yazmalıydım doğru..gereksiz bi konu oldu..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 27 Ağustos 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya söylediği bi şarkı vardı filmin başlarında "yeteeerrr artık bu çileler,artık isyan ediyorum.bu sitresler üzüntüler yavaş yavaş ölüyorum:) "diye bu şarkı başımın belası devamlı mırıldanıyorum ama süper söylüyo mutlaka izleyin.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar