dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 neye atmış imzayı..??[signature][hline]MONO(b)LOG
bantu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kadı her gün bi şeyler imzalar,erkek hatta herkes senet'e bi kere imza atar
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Overseer orda kelime oyunu var Kadı : Eski osmanlı zamanında vali demek Sened : İse şu ; Senet şimdi sen senet'i okurken t'yi düşürüp " D " gibi okuyorsun yani Senede diye orda kelime oyunu var işte :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 nassı yani? kadı'nın hergün attığını erkek senet-e bir kere atar. imza koyunca yine mantıklı olmuyor. [Bu mesaj Drigeolf tarafından 26 Ağustos 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Soruyu oku abi bak şimdi soruyu ayırarak yazayım Kadı ' nın her gün attığını Erkek senet ' e bir kere atar ..[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende tahimn ettim ama erkek senede 1 kere atması ne alaka?
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Senete diyemi okursun yoksa senede diyemi ?[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 WTF? güzelmiş[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Abi senede bir kere imza atarsın bir senet bir imza kapiş :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ya üstad söyledim ya kelime oyunu var Orda kadı ' da bitiyor herşey Ben onu birleşik yazdım kadının diye Yani dişi bir varlık gibi bahsettim Ondan sonra da erkek ekledim[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zuhaha kasanova and içmiş st dreamer in bütün yazılarının altına gönderme yapacak misyon adamı ehehehehhe:)
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Şimdi anlaştık mı kasanova cım :) Şimdi açık cevap oldu sanırım[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ehehe haksızda sayılmaz ama bu kadar uzamamalıydı bence :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bir kerelikten birşey olmaz :D[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tamam abi onu anladım da yinede mantıksızlık var kadı neden hergün imza atıyor ki? kadı:Tanzimat'a kadar her türlü davalara, Tanzimat'la Medenî Kanun arasındaki dönemde ise yalnız evlenme, boşanma, nafaka, miras davalarına bakan mahkemelerin başkanlarına verilen ad.
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 İyice mantıklaştırdın soruyu zaten orda kelime oyunları var diyorum ondan bahsetmeye çalışıyorum kadı her gün davaya baktığını düşün o zaman :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 O zaman sana şöyle bir soru Ben saçma sorular soruyorum. İpucu: Kelime oyunu var.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 naz yapma söle[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kelime oyunu degıl dil bilgisi yanlışı var onda hehe[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Öne çıkan mesajlar