mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yağmurlu bir günde kral öldürülüyor Arkasından o bölgenin baş komutanı geliyor ( bütün yetkilere sahip biri ) Herkese soru sormaya başlıyor İlk olarak hizmetçiyi sorguya çekiyor -Komutan = Sen kral ölmeden önce ona verdin ? -Hizmetçi = Her zaman yediği şeyleri .. -Komutan = Bunlar nedir peki ? -Hizmetçi = Ekmek , Dolma ve salata Arkasından bahçivana soruyor -Komutan = Peki sen ne yapıyordun -Bahçivan = Bende çiçekleri suluyordum Tamam gidebilirsin diyor. Arkasından Kral'n karısına soruyor -Komutan = Siz ne yapıyordunuz ? -Karısı = Bende dinlenmek için yatağımda uzanıyordum. Gidebilirsiniz diyor. Arkasından çocuğuna soruyor -Komutan = Sen ne yapıyordun ? -Çocuk = Bunu şimdi söyleyemem -Komutan = Neden , söylemelisin -Çocuk = Bende haremdeydim Peki şimdi kralı kim öldürdü ?[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bahçıvan yağmurlu bi havada çiçekmi sulanır pls[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 cocuk (sadistim ) digfer konuya yazi verseydin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bildiniz :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 çok belirgin..zorlarını isteriz :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 okumadan cocuk dedim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Kadının hergün attığını erkek senede bir kere atar ? Hadi bakalim buna cevap verin :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sutyen auhsduashdhsau[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kesin çocuk öldürmedi.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: CusTodeM, 26 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki: sutyen auhsduashdhsau Hayır cümleyi biraz düşünerek okuyun :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Kimse cevap vermicek mi zor istediniz zor sordum işte hadi bakalim hadi[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yalan? ehe bu sefer kopya yok ;)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 mck siteden filan bulduysan soruyu boşuna uğraşma bu sefer st dreamer olmasa bile başkaları bakacaktır neyse ben çıkıcam şimdi zaten herkese iyi geceler
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 öfff geber abiya :) daha ne diyeyim.Devlet sorunu haline getirdin konuyu harbi diyorum[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayır bulamadınız biraz ipucu vereyim Kelime oyunu var biraz dikkat edin[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Kasanova, 26 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki: mck siteden filan bulduysan soruyu boşuna uğraşma bu sefer st dreamer olmasa bile başkaları bakacaktır neyse ben çıkıcam şimdi zaten herkese iyi geceler Sorunun cevabını biliyorum siteden bulmadım :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hava? palavra? atılan başka bir şey?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayır :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Doğru cevabı bantu verdi teşekkürler :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 st rahatladın mı şimdi canım :P :S[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Cevaptan bişey anlamadım [signature][hline]Peek-a-boo! [Bu mesaj Overseer tarafından 26 Ağustos 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 e bide açıklasanız.Kadınlar herüg atıyo erkekler senede bir kere falan?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben anlamadım 2. soruyu ve cevabı
Öne çıkan mesajlar