mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yağmurlu bir günde kral öldürülüyor Arkasından o bölgenin baş komutanı geliyor ( bütün yetkilere sahip biri ) Herkese soru sormaya başlıyor İlk olarak hizmetçiyi sorguya çekiyor -Komutan = Sen kral ölmeden önce ona verdin ? -Hizmetçi = Her zaman yediği şeyleri .. -Komutan = Bunlar nedir peki ? -Hizmetçi = Ekmek , Dolma ve salata Arkasından bahçivana soruyor -Komutan = Peki sen ne yapıyordun -Bahçivan = Bende çiçekleri suluyordum Tamam gidebilirsin diyor. Arkasından Kral'n karısına soruyor -Komutan = Siz ne yapıyordunuz ? -Karısı = Bende dinlenmek için yatağımda uzanıyordum. Gidebilirsiniz diyor. Arkasından çocuğuna soruyor -Komutan = Sen ne yapıyordun ? -Çocuk = Bunu şimdi söyleyemem -Komutan = Neden , söylemelisin -Çocuk = Bende haremdeydim Peki şimdi kralı kim öldürdü ?[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bahçıvan yağmurlu bi havada çiçekmi sulanır pls[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 cocuk (sadistim ) digfer konuya yazi verseydin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bildiniz :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 çok belirgin..zorlarını isteriz :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 okumadan cocuk dedim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Kadının hergün attığını erkek senede bir kere atar ? Hadi bakalim buna cevap verin :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sutyen auhsduashdhsau[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kesin çocuk öldürmedi.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: CusTodeM, 26 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki: sutyen auhsduashdhsau Hayır cümleyi biraz düşünerek okuyun :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Kimse cevap vermicek mi zor istediniz zor sordum işte hadi bakalim hadi[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yalan? ehe bu sefer kopya yok ;)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 mck siteden filan bulduysan soruyu boşuna uğraşma bu sefer st dreamer olmasa bile başkaları bakacaktır neyse ben çıkıcam şimdi zaten herkese iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 öfff geber abiya :) daha ne diyeyim.Devlet sorunu haline getirdin konuyu harbi diyorum[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayır bulamadınız biraz ipucu vereyim Kelime oyunu var biraz dikkat edin[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Kasanova, 26 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki: mck siteden filan bulduysan soruyu boşuna uğraşma bu sefer st dreamer olmasa bile başkaları bakacaktır neyse ben çıkıcam şimdi zaten herkese iyi geceler Sorunun cevabını biliyorum siteden bulmadım :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hava? palavra? atılan başka bir şey?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bantu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayır :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Doğru cevabı bantu verdi teşekkürler :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 st rahatladın mı şimdi canım :P :S[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Cevaptan bişey anlamadım [signature][hline]Peek-a-boo! [Bu mesaj Overseer tarafından 26 Ağustos 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bantu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 rica ederim ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 e bide açıklasanız.Kadınlar herüg atıyo erkekler senede bir kere falan?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben anlamadım 2. soruyu ve cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar