_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Arkadaşlar çevreden duydugum kadarıyla premium alırken hala paypal kullanmamakta ısrar eden arkadaşlar var.... Madem öyle bende direk cc ile alırken yapmamanız gerekn birkaç şeyi yazıyım dedim.... 1- "Error occured during transcation": Eğer bu uyarıyı aldıysanız bir confirme bastıktan sonra sakın tekrar almayın premiumu.. çünkü bu uyarı gelse bile premiumunuz açılmadığı gibi paranızı hesabınızdan çekmiş oluyorlar.... Çözümü billing supporta durumu anlatıcaksınız 1 saat içinde açıcaklar premiumunuzu heyecan yapmayın ;) (Not: billing supporta yazarken haliyle premiumu alamadıgınız için normal üye gibi muamele görüceksiniz ama adamlar böyle durumlarda hemen yardım ediyorlar... o yüzden cvp atmazlar diye düşünmeyin...) 2- "You cannot make more purchases": Burda daha fazla harcama yapamıyacağınızı söylüyor ve bunun 2 nedeni olabilir: 1. O gün içerisinde 60$ dan fazla harcama yaptıysanız daha fazla harcıyamazsınız... 2. Kullandıgınız kredi kartını bir süredir kullanmıyorsunuzdur... Bunun çüzümü olarak kredi kartınızla br harcama yapın.. Gidin market sinema tyatro vs vs.... Sonra yeniden denediğinizde olucagını görüceksiniz... 3- "A duplicate transcation has been submitted" Bu uyarı confirme birden çok kere bastıgınızda yada yine bi hata oluştuktan sonra yeniden almaya çalıştıgınızda karşınıza gelicektir... Hesabınızdan parayı tekrar çekmişde olabilirler çekmemişde olabilirler.. Öğrenmenin en kolay yolu billing supportta othersı secerek doğrusunu onlara sormaktır.. 4- "Your credit card is invalid" Burda kartın geçersiz oldugunu söylüyor. Bunun nedeni ülkeyi yanlış seçmeniz yada state i yanlış seçmeniz veya cc no you son kull. tarihini yada o 3 haneli no. yu yanlış yazmanız olabilir... Aksi taktirde bankanızla ilgili bir sorunda olması mümkündir... Evet aklıma gelen hatalar bunlardı... Daha farklı bir uyarı yada hata gelir yada farklı bir durumla karşılaiırsanız bana özel msjdan yada bu topicden ulaşabilirsiniz... Umarım yardımcı olmuştur... Saygılar...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 saol ya :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 nice job :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 saol saol saol...millet banalanınca bunlara baksın ben nerde hata yaptım... gibilerinden:D[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 heheh :D bende ne bu make more payments diyip duruyordum.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hem konuyu up lamak hemde ek bilgi vermek için bi post daha atıyım dedim... Eğer official siteden accountunuza girdiyseniz bilgilerinizin doğru olmadığını görüceksiniz... Bunun nedeni şu anda küçük bir çalışma olmasıdır... Bu durum düzelene kadar charınıza kc yada premium almayın.. çünkü alırken an error occured diyecek ve paranız gittiği halde kc yada premium alamıycaksınız... ve account bilgileri doğru olmadığı için supportu da kullanamıyacaksınız... yani yediğiniz kazıkla kalıcaksınız... o yüzden herhangi bir harcama yapmayın.. Saygılar...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar