Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Şimdi öncelikle albümü beğendim. Fakat Dream Theater tadı alamadım albümden. Çok değişmişler. Bazı parçalarda hiç solo bile yok.Portnoy çok sakin :P Dream Theater'ı da mı kaybediyoruz?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Albüm hakkında değil,dream theaterın son zamanlardaki değişimi değinmek istediğim.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 26 Ağustos 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Beyenmedim.Yok DT böyle değildi tarz değiştirdi allah belalarını versin muhabbetleri saçma geliyor bana. Ama cidden kötü bir albümdü. Sadece panic attack kurtarıyor biraz[signature][hline]Düdüt
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben albümü sevdin açıkçası ama eski albümleriyle karşılaştırdığınızda yanında kötü kalıyor tabi..ama "kötü" bi albüm değil.adamlar yeni şeyler deniyorlar işte..40 yılda aynı müziği besteleyemessinki[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bencede kotu bır album deıl...Bıraz degıstıgı dogru ama panıc attackla sacrıfed songsdu sanırım guzeldı hosuma gıtmıstı..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben sevdım these walls i walk beside you the root of all evil göze çarpan parçalar benimö için[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 DTnin eski tadı TOT albümü ile kaçmaya başlamıştı zaten.. Octavarium u sevdim ama DT tadı yok hakkaten..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 TOT bence en güzel albümlerden biri As i am This dying soul Honor thy father Vacant eyes-s.o.c mükemmel şarkılar bence[signature][hline]Düdüt
Öne çıkan mesajlar