onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Acikcasi cadirda kalmak istemiyorum o yuzden tanesi 140ytl den iki tane kampli bilet satiyorum. fiyatla ilgili yorum yapilmamasini rica ediyorum. Ilgilenenler ozel mesaj atabilir.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 25 Ağustos 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ytl mi o[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 "ROCK’N COKE FESTİVAL ALANINA TÜM GİRİŞLER ELEKTRONİK BARKOD SİSTEMİ İLE KONTROL ALTINDA TUTLACAKTIR. ALANA GİRİŞ SADECE BİLETİX GİŞELERİNDEN ALINMIŞ BİLETLER İLE YAPILABİLECEKTİR. LÜTFEN YETKİLİ BİLETİX GİŞELERİ DIŞINDA YETKİSİZ KURUM YA DA KİŞİLERDEN BİLET SATIN ALMAYINIZ. GEÇERSİZ BİLET SAHİPLERİ FESTİVAL ALANINA ALINMAYACAKTIR!" http://www.rockncoke.com/tr/biletler.asp?ua=7&ui=0[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 biletix fişinide gösterirsen 1 tane bilete talibim...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kredi kartiyla aldim istersen internetten onayini gosterebilirim veya acar numarasini sorarsin biletixe bilmiyorum artik. yalniz iki tane satabilirim. 1 tane satarsam kiz arkadasim orada tek basina kalmis olur o olmaz:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hmm.onun biletini de satıosun gidemesin diye ? öyle mi hehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hayir biz normal bilet alicaz. kombineler hala satista kamp biletleri yok. ben normal biletimi alip aksam arkadasimin evinde kalicam. zaten iki sene cadirda kaldim bir daha istemiyorum.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 en ucuz bende 140 tan gidiyor valla:) beyler beni cadir kurmakla ugrastirmayin hadi canlarim.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar