Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 areste bir kısmını download ettiğim bi videoya preview a bastığım zaman bu program zaten kullanımda hatası veriyor wmp.neden oluyor bu?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 aresi kapatıp wmp den açmayı denersen sorun kalmaz iyi günler.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 denedim onuda aynı hatayı veriyor zaten o yuzden buraya yazdım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 alala altta çalışmadıından emminsin eğer oyleyse bi bak bakalım ctrl+al+del yapıp işlemlerden kontrol et
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 daha ınerken yaparsan verır o hatayı cunku ordada kayıtta gozukuyo ya ondan ınsın anca oyle prevıew dıyebılırsın[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ahahah ne annadık previewden =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yanı wmp oynatmaz onu sadece kendı screen bolumunden ızleyebılırsın onu sadece onu da bazen acmıyo .avi lerde arada bır hata verıyo yanı tam hata da degıl acmıyo[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tamam beklerim ya np.sağolun hepiniz[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 fransua dogru diyo ben o noktayı atladım filmi bi 10 mb falan indirmen lazım oyle acıyo anca yoksa az olunca acmıyo
Öne çıkan mesajlar