lupin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadaslar lvl 52 magem vardı . ama bitanede orc istiorm ... orc diezde char actım lvl 13 su anda :) bana lvl kasmamda ve maddi konuda yardımcı olabilcek varmı ? elimde güzel bi cleaver almak istiorum ama abyss kasamıorm çünkü beni direkt öldürüorlar ... abyss kasmamda yardımcı veya sevabına :D +1 cleaverlar 10m imiş . ben inanınki öderim günden güne ... sonra ben onları +6 yaparım ... böle bi yardımda bulunacak baba birisi varmı ??[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: :EaGLeS: Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 karusmusun[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 karussun :( :( :( :( :( aga yardım edemem lol el morad oolsan[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar