Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Oyuna girenler... girmeyi bekleyenler buraya yazsın. Millet bu topic'i favori yapsın. Patide gezinirken otobüs sesi duyunca urarsınız kim giriyor görürsünüz.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bak bu ii olmuş aklınla bin yaşa bea! :horace: hemen favori[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hehe sakın bi daha böle mesaj atma bi anda otobüs ötünce oynucak birisi sandım... hehehe[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 DÜT DÜTTTT :horace: tamam bida sadece oynıcam zaman atıcam :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dev hade lam sfa3 yapak!!! şimdi![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya canlar bu hafta sonu bişiler yapak? olmasmı?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben girmeyi çok isterim ama connecting... diyor kalıyor bende olabilir sorun bilemiyorum. Ayrıca forumda bahsedilen sürüm bendeki. Veya server ara sira kapanıyorsa o zamana denk gelmişte olabilirim :)[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison xUo = Osiris D'Holbach [Arqas] > l Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Bon > l Complete = [Asgard]-[SlayerTR]-[StormUO] xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Olabilir ya vesmor ramlerle falan oynuodur :horace: haftasonu bişiler yapalım olmasmı?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok acik su an problemsiz...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet şu an denedim girebildim demek ki ben denediğimde kapalıydı :)[signature][hline]>Ro = Holbach / Pawliger / Bloodrock / Almison xUo = Osiris D'Holbach [Arqas] Geçmiş > l Uo - Star Chamber = Dr Jones ve Bon > l Complete = [Asgard]-[SlayerTR]-[StormUO] xWoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya wowda sıradayım kurdum sfa3 ama ping 180 gelin de boş biri kursun kapışak :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar