Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTT BL

tortor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar, 60 Hunter Kor'Gal,da
BL'den bi Allice accound'u arıyorum. Priest yada Warior olabilir.[Mage belki] Vakti zamanında BL'den kor'gal,a geçmiştik. Eski guild'ım cagırdıgı ıcın donuyorum.Bir tane 60 pala aldık bi arkastan bl'de. Şimdi o pala'yı arkadasıma vericeğimden guild'imin ihtiyacı Warior yada Priest bakıyorum.
İsterseniz kafa kafaya takas, isterseniz, 60BL accound'u için Hunter+Ytl olabilir. Mümkünse Lvl'ı50+olsun, rahat olur.
Hunter için biraz bilgi veriyim. 40Mount war 501Gold'u war.Ubrs/scholo gibi yerlerde şansım pek yoktu set düşüremedim ama, epic ve rare itemler ağırlıklı. 300Skining / 277Tailoring war. Hunter üstünde 16'slotluk cantalar ayrıca,
Bankada bütün çanta slotları acık + 14'lük slot yerlerine koyulu full. Banka itemler ağzına kadar dolu. Walla ne yazıyım başka.
Bi rücam war, Hunter biraz genel oldu biliyorum ama Hunter+150/200Ytl isterim fln demeyin öle honk diye. Ya 150Ytl isteyin hunter'ım bende kalsın, hada siz bi ortasını cıkarın. Fiyatı karakter'ın özelliklerine göre belirliyelim. Tekrar Sölüyorum, Warior we Priest öncelik, Mage veya diğerleride olabilir. 50+ (Mage hariç daimi ELF önceliklidir benim için).
Dirk hunter'ıda satabilirim. Fiyat için teklif fln yollarsınız.
[email protected] MSN
[email protected] Mail

Gökhan adım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...