icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: coyote_e, 24 Ağustos 2005 20:33 tarihinde demiş ki: aaa icebreaker bn cok goruyom sni yaw bab kendine clan bulsana sni isteyen cok clan vardır bnm gorusum.prtylere daha kolay girersin. aga isteyen clan varda daha erken diorum en azından bi lvl 58 olmalıyım hemen zart die bi clana girersek olmaz ya bide clanda istediğim toplanıp harpy keselim bişiler yapalım öle şeyler istiyorum ben ama etrafımda daha görmedim öle bi clan puma varda adamlar kufurleşiyolar bilmem ne tanıdığım 3 kii ayrıldı pumadan puma_jr o yuzden dağıldı bilmem ne neyse dediğim gibi daha kafam göre clan yok istediklerimi yapabileceğim bu arada ben seni hiç görmedim aga bir daha görürsen pm atta konuşalım senle bişiler yapalım[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Aresteyim,lvl 40 ım şuan lvl 40 görevini yapıcam işte bi ara ama şuan para kasıorum.41 olduumda pm atsam bi harpy party ayarlaya blr msn?[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: _PoWeR_TURK_, 23 Ağustos 2005 19:13 tarihinde demiş ki: mrblar bende cyperda lvl 60 arck magem var. eger lvl atlatmamı ısteyen varsa cyperda her turlu yarımcı olrum şimdiden tesekkurler walla beni kasarsan çok sewinirim lwl 28 assas human ım gündüzleri onlineyim kabul edersen burdan yaz ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 s.a bab bnm ark war yeni açmış onu kasarmısın lvl 28 di 35 olsam yeter dio app lol :D cwp plz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 icebreaker bn yeni char actım ondandır eski charın adı __WoLQaN__ blki gormussundur.o adam baydı sıkıldım ondan bnde yeni char acam ddm,ve actım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende ixgeanondayım lvl 40 wariorum var beni kasa bilecek varmı acaba 45 falam olsam idera eder gene :)[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Eziq cenneti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bi su oyuna girebilsem yapcaz biseylerde 2 gündür oyuna giremiyom[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar