Baypipo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 lütfen bana hızlı ve kullanışlı paylaşım programı tavsiye edin
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 peer2mail suCKz ! www.mp3siteniz.com suCKz! aduLt suCKz ![signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Şu konuda bulunan yazılar yardımcı olacaktır sanırım.. Konu farklı görünse bile cevapları ortak =)[signature][hline]MONO(b)LOG
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 torrent sorada dc++ (bunu zorunlu belli boyutta dosya share olayından sevmiyorum kıl mıyım evet kılım)
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla ben dc nın share sıstemıne hayranım bole bı sıstem olamaz :D cok guzel bı sıstem share edmeden download edemıyorsun bence tum program lar bole olmalı emule de guzel upload vermeden download edmıyor bu tur porgram lara takıl ole sadece download eden porgram lardan hayır gelmez saden Terront EMule Dc++ bu ucu suan dunyanın en hızlı paylasım program ları tabı upload ı olana :D
Öne çıkan mesajlar