Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: misanthrope, 25 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki: said: KaSiMPaTi_1, 25 Ağustos 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Misanthrope sen oyunu bırakıp WoW'a geçmemişmiydin....Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum... doğru hatırlıyorsun kakşi.wowdayım hala., geçenlerde bi forumda görmüştüm lvl 29 bi eleman pelerinli guild arıyordu:D o yüzden böyle bi geyik yaptık.tekrar başlamadım yani ko ya:) buda bi bomba :D kakşi dedi :D eheueh hur1canne! news[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aynen soyle terziye gıdıyorsun 999tane kumas alıon sonra troll kıng kalbı harpy tuyu skelton ıskeletı fılan her seyı topluon oyle yapıyorsun rengınıde kendın ayarlıon
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hüsooo, koray abi oo, kakşi beeen :) cıx cıx cıx :yapma::yapma::yapma: amma hızlı unutmuşun bisiii, unuttun mu osmanlı günleriniii??? :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. [Bu mesaj KaKsi tarafından 25 Ağustos 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ehehe küçük bir isim yanlışlığı ikinizin kide K ile başlıyır napıyım:) olsun hani olur bi gün sende sorarsın kakşi ehehe:) o tayfa, osmanlı günleri unutulurmu hiç ya ko daki en zevkli günlerimdi azmı sabahlamıştık ahaha.sonra meleelerle harpy yaptığımız günler, caster larla apos falan ehehe.. çok zevkliydi valla ya.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Öne çıkan mesajlar