Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: misanthrope, 25 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki: said: KaSiMPaTi_1, 25 Ağustos 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Misanthrope sen oyunu bırakıp WoW'a geçmemişmiydin....Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum... doğru hatırlıyorsun kakşi.wowdayım hala., geçenlerde bi forumda görmüştüm lvl 29 bi eleman pelerinli guild arıyordu:D o yüzden böyle bi geyik yaptık.tekrar başlamadım yani ko ya:) buda bi bomba :D kakşi dedi :D eheueh hur1canne! news[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aynen soyle terziye gıdıyorsun 999tane kumas alıon sonra troll kıng kalbı harpy tuyu skelton ıskeletı fılan her seyı topluon oyle yapıyorsun rengınıde kendın ayarlıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hüsooo, koray abi oo, kakşi beeen :) cıx cıx cıx :yapma::yapma::yapma: amma hızlı unutmuşun bisiii, unuttun mu osmanlı günleriniii??? :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. [Bu mesaj KaKsi tarafından 25 Ağustos 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ehehe küçük bir isim yanlışlığı ikinizin kide K ile başlıyır napıyım:) olsun hani olur bi gün sende sorarsın kakşi ehehe:) o tayfa, osmanlı günleri unutulurmu hiç ya ko daki en zevkli günlerimdi azmı sabahlamıştık ahaha.sonra meleelerle harpy yaptığımız günler, caster larla apos falan ehehe.. çok zevkliydi valla ya.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar