Arden Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mutlaka bir bacağım dışardadır. Yastığın kafamın şeklini almak zorunda. Bide ben uyurken birinin odama girmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bacak arasina yastik koyma... yastigin soguk olmasi... yoksa uyuyamam...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hertarafa rahat yayilabilcem .... mümkünse yanımda bi hatun :) duvar yada bosluk farketmez zaten kapım kitli .... ehhe öcü gelsede üfleirm gidrr :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Pencereyi açarım (tam başımın üstünde bi karış mesafe var) sonra yüzüstü genellikle yastıksız yatarım. Yazın tepemden böyle püfür esecek illa sonra sabaha doğru hava soğuyo ya pike sarılıp yastığı kafamın altına çeker yana dönerim. Kışında yorganı çekerim sıcaksa oda pencere açarım gene. üşümem lazım illa uyurken.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sırt üstü yatamıyorum, rahatsız oluyorum. sağa yada sola dönük uyumam lazım. başka yok galiba.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar