Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 @Greeny ben hem t-shirt hem şapka yaptırcam aynısından. bende istiyorum bilet =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: ranCid, 21 Ağustos 2005 17:00 tarihinde demiş ki: kimi nin bahtsızlığı montoya ya geçti sanırım.yazık.juan pablo son 2 turda olcak şeymi bu..adam ağlıcaktı valla.üzdü beni. aptal bi tur bindirdiği pilot vardı(adı M ile başlıyo, neydi ya..) hepsi onun suçu..ceza almıştır heralde kasten girdi resmen.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Aramis, 21 Ağustos 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Gelecek sene tekrar olursa gitmek farz oldu sirf su 8. viraj neymis bakmak istiyorum hauah sağ arka lastiği patlamadık adam bırakmadı :) zaten Schumacher yarıştan bir gün önce virajlar çok keskin,arabaları zorlayacak ve aşabilecek bir pist demişti.ayrıca söylenene göre pistin yol tutuşu diğer pistlere göre daha zayıfmış[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Nereid, 21 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki: said: ranCid, 21 Ağustos 2005 17:00 tarihinde demiş ki: kimi nin bahtsızlığı montoya ya geçti sanırım.yazık.juan pablo son 2 turda olcak şeymi bu..adam ağlıcaktı valla.üzdü beni. aptal bi tur bindirdiği pilot vardı(adı M ile başlıyo, neydi ya..) hepsi onun suçu..ceza almıştır heralde kasten girdi resmen. monteiro bilerek dokundurdu arkadan bozdu montoyanın dengesini,ceza almalı tüm sevinci kaldı kursagında.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Alıcaktır bence, çok büyük şerefsizlik yaptı[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yazik oldu guzelim double a[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kanald rezalet.. Röportajları adam gibi tercüme etmiyorlar, edemiyorlar.. Orda ki 2 salağı konuşturuyorlar sırf..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 M.Schumacher'e üzüldüm.. :( Ayrıca Monteiro'nun yaptığı yanına kar kalmamalı. Montoya, belalı(!) virajı geniş almak zorunda kaldı aldığı darbe yüzünden :( Double'a da yazık oldu.. Bu pistte Alman'lar çok çekti :(
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bunlar benim kendi forumlarımda yayınladığım yazınınn aynısı said: Sıralama Turu Sonuçları Aşağıdaki gibiydi ; 2005 Turkish Grand Prix Pos......No......Driver...Team......Laps......Time/Retired...Grid......Points 1......9......Kimi...Räikkönen...McLaren.Mercedes............1:26.797 2......6......Giancarlo...Fisichella...Renault............1:27.039 3......5......Fernando...Alonso...Renault............1:27.050 4......10......Juan...Pablo...Montoya...McLaren.Mercedes............1:27.352 5......16......Jarno...Trulli...Toyota............1:27.501 6......8......Nick...Heidfeld...Williams.BMW............1:27.929 7......7......Mark...Webber...Williams.BMW............1:27.944 8......12......Felipe...Massa...Sauber.Petronas............1:28.419 9......17......Ralf...Schumacher...Toyota............1:28.594 10......15......Christian...Klien...Red...Bull...Racing............1:28.963 11......2......Rubens...Barrichello...Ferrari............1:29.369 12......14......David...Coulthard...Red...Bull...Racing............1:29.764 13......3......Jenson...Button...BAR.Honda............1:30.063 DSQ......4......Takuma...Sato...BAR.Honda............1:30.175 15......18......Tiago...Monteiro...Jordan.Toyota............1:30.710 16......21......Christijan...Albers...Minardi.Cosworth............1:32.186 17......20......Robert...Doornbos...Minardi.Cosworth 18......11......Jacques...Villeneuve...Sauber.Petronas 19......19......Narain...Karthikeyan...Jordan.Toyota 20......1......Michael...Schumacher...Ferrari İstanbul parkta gerçekleştirilen ilk f1 yarışını izledik . Gerçketen harika bir yarıştı . Yarış uzun süre Räikkönen , Montoya , Alonso sırasıyla devam etti ancak 2. turda montoyanın pist dışına çıkması yüzünden yarış ; Pos..No..Driver.Team..Laps..Time/Retired.Grid..Points 1..9..Kimi.Räikkönen.McLaren-Mercedes..58..Winner.1..10 2..5..Fernando.Alonso.Renault..58..+18.6.secs.3..8 3..10..Juan.Pablo.Montoya.McLaren-Mercedes..58..+19.6.secs.4..6 4..6..Giancarlo.Fisichella.Renault..58..+37.9.secs.2..5 5..3..Jenson.Button.BAR-Honda..58..+39.3.secs.13..4 6..16..Jarno.Trulli.Toyota..58..+55.4.secs.5..3 7..14..David.Coulthard.Red.Bull.Racing..58..+69.2.secs.12..2 8..15..Christian.Klien.Red.Bull.Racing..58..+71.6.secs.10..1 9..4..Takuma.Sato.BAR-Honda..58..+.secs.20 10..2..Rubens.Barrichello.Ferrari..57..+1.Lap.11 11..11..Jacques.Villeneuve.Sauber-Petronas..57..+1.Lap.16 12..17..Ralf.Schumacher.Toyota..57..+1.Lap.9 13..20..Robert.Doornbos.Minardi-Cosworth..55..+3.Lap.17 14..19..Narain.Karthikeyan.Jordan-Toyota..55..+3.Lap.18 15..18..Tiago.Monteiro.Jordan-Toyota..55..+3.Lap.14 Ret..21..Christijan.Albers.Minardi-Cosworth..48..+10.Lap.15 Ret..1..Michael.Schumacher.Ferrari..32..+26.Laps.19 Ret..8..Nick.Heidfeld.Williams-BMW..29..+29.Laps.6 Ret..12..Felipe.Massa.Sauber-Petronas..28..+30.Laps.8 Ret..7..Mark.Webber.Williams-BMW..20..+38.Laps.7 olarak sonuçlandı . Fastest Lap: Juan Pablo Montoya 1:24.770 . Bu rekor aynı zamanda pist rekoru olarak kaydedilecek . Sonuçlar http://www.formula1.com dan alınmıştır www.gokart-tr.com[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 21 Ağustos 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ıste schumacherı olduren sekızıncı vıraj :)[signature][hline]shinsetsu desu..Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yayın çok kötüydü.. o kadar reklam mı koyulur ya!! önemli anları da yakalayamadılar.!!! çok sinir oldum..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 raikonnen kazandı. güzel bir yarıştı. shumer'e neler oluyor acaba böyle?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 montoya yazık etti ya. o çarpışma kısmında yorumcular montoya için fren mesafesini kaçırdı demişlerdi. ani frenden dolayı arkadaki girmiş olabilir montoyaya. Neyse rai kazandı double olabilir yazık oldu. micheale a iyi oldu en kıl olduğum pilot eheheh.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Montoyanın pit çıkışı olayını reklamlarda yayınlayınca direk RTL den izledim sonuna kadar[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tam yarış başladıgı sıralarda dışarı cıktım yollar bomboş hehe bakırköye hiçbir ışıkta durmadan 3 dk da gittim rekor kırdım ordan spor salonuna koşu bandına çıktım karşımda tv açtım 28 etap var başladım koşmaya okadar heyecanlı olduki yarış klasik formula monotonlugu yoktu daha dogrusu şöyle söliyim rakibi geçmek neredeyse imkansız olan pek çok pistin aksine bizim pistimiz süper olmuş. her an bir hata yapması sonucu rakibi geçmek olası. tedbiri elden 1 sn bile bırakamıyorsunuz ve tam bir taktik savaşına dönüyor. netekim sonlara yaklaşırken alonso nun nasıl geçtiğini gördük valla hiçde beklenmiyordu böyle birşey. yarış bitti bende bir koşu bandından aşa inem dedim meger dengem bozulmuş indigim gibi sendeledim hehe 3 km koşmuşum ki kondisyonum iyi degildi açılmış bacaklar meğer :) valla formuladan pek haz duymazdım ama bu yarış ciddi kral oldu. keşke diğer pistlerde böyle heyecan yaşatacak şekilde dizayn edilseymiş.[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eheh 2.5 saatte anca otoparktan cıkabildik zaten yarıstanda pek bisey anlamadım sagdan soldan duydum kimin kazandıgını :) ama zevkliydi baya arabaların seslerini duymak bile yetti bana :)
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Birazdan videolar geliyor, f1 racingte capcanlı telefonum ile cekilmiş videolar, bekleyin. =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 videoyu birak da, padoktan beni arayip nispet yapan arkadasim dagilan aracin kanadini alip eve goturmus.[signature][hline]agostos 2005
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Asıl videolar arkansis te olmalı. Hipnamsı, Padok a video kamera ile gitmişti. Gelsin koydurtttururum:-p[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kanat!!Ağlayasım geldi birden!! Bizde geçen şampiyonluktan sonra Saraçoğlunun koltuklarını almıştık (538 numaralı koltuk bende!) Bu sene sahaya girdik ama akıl edemedim korner direğini kapmayı, seneye inşallah :([signature][hline]MONO(b)LOG
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 @Dela of varya öyle bir şans olsa süper olur, tam müzelik eser. Renodan yada ferrariden bir parça kopupta aldıgını düşünsene be. Kaç paralık araba zaten. O parçayı türkiyede arabadan pahalıya satarsın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 valla ben dovucem zaten kizi gorustugumuz ilk gun, beni de sokacakti padoka yetemedi : ([signature][hline]agostos 2005
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Zannetmem Kanat olayını çünkü bundan önceki kazalarda vs. de o takımın gerekli ekibi gidip en ufak parçaya kadar herşeyi topluyor[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yarış harikaydı... pist zaten mükemmel poşet fln uçmuş yane doğayı da sen kontrol edemezsin rüzgar bu ayrıca düzenlemeler güzeldi eksiklik olarak yollar sorun oldu trafik oldu paddock un park alanı saolsn boştu ama park etmek de yasaktı bide yiyecek yerleri yeterli değildi heh yarış sırasında bile kuyruk mu olur kardeşim, seneye çok daha güzel olacak toz az olacak daha da yeşillenmiş olacak etraf tribunlerin etrafındaki yollar tam bitmemişti yarıştan hemen sonra piste atladım tabi =) pit stop ları çektik raikonnen şampayasını fln start düzlüğündeki izler fln heyecan verici keşke bi düzgün kaza olsaydı kopan parçalardan bizede düşerdi küçük belki 3 günlük organizasyon başarıyla tamamlandı açıkcası, ilgi de çok iyiydi... vall istanbul parkı yapan yaptıran, gp yi bize getiren herkese teşekkürler[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Toledor, 21 Ağustos 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Zannetmem Kanat olayını çünkü bundan önceki kazalarda vs. de o takımın gerekli ekibi gidip en ufak parçaya kadar herşeyi topluyor yep aynen oyle toplanmis ama kanadi goturdum diyosa goturmustur. yalan soyleyecek degil ya.[signature][hline]agostos 2005
Öne çıkan mesajlar