Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Formula 1] 2005 Turkiye GP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Greeny ben hem t-shirt hem şapka yaptırcam aynısından. bende istiyorum bilet =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
ranCid, 21 Ağustos 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
kimi nin bahtsızlığı montoya ya geçti sanırım.yazık.juan pablo son 2 turda olcak şeymi bu..adam ağlıcaktı valla.üzdü beni.

aptal bi tur bindirdiği pilot vardı(adı M ile başlıyo, neydi ya..) hepsi onun suçu..ceza almıştır heralde kasten girdi resmen.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Mesaj tarihi:
said:
Aramis, 21 Ağustos 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Gelecek sene tekrar olursa gitmek farz oldu sirf su 8. viraj neymis bakmak istiyorum hauah

sağ arka lastiği patlamadık adam bırakmadı :)

zaten Schumacher yarıştan bir gün önce virajlar çok keskin,arabaları zorlayacak ve aşabilecek bir pist demişti.ayrıca söylenene göre pistin yol tutuşu diğer pistlere göre daha zayıfmış[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Mesaj tarihi:
said:
Nereid, 21 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
said:
ranCid, 21 Ağustos 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
kimi nin bahtsızlığı montoya ya geçti sanırım.yazık.juan pablo son 2 turda olcak şeymi bu..adam ağlıcaktı valla.üzdü beni.

aptal bi tur bindirdiği pilot vardı(adı M ile başlıyo, neydi ya..) hepsi onun suçu..ceza almıştır heralde kasten girdi resmen.

monteiro bilerek dokundurdu arkadan bozdu montoyanın dengesini,ceza almalı tüm sevinci kaldı kursagında.[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Mesaj tarihi:
Kanald rezalet.. Röportajları adam gibi tercüme etmiyorlar, edemiyorlar.. Orda ki 2 salağı konuşturuyorlar sırf..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
M.Schumacher'e üzüldüm.. :(
Ayrıca Monteiro'nun yaptığı yanına kar kalmamalı.
Montoya, belalı(!) virajı geniş almak zorunda kaldı aldığı darbe yüzünden :(
Double'a da yazık oldu..
Bu pistte Alman'lar çok çekti :(
Mesaj tarihi:
bunlar benim kendi forumlarımda yayınladığım yazınınn aynısı

said:
Sıralama Turu Sonuçları Aşağıdaki gibiydi ;

2005 Turkish Grand Prix

Pos......No......Driver...Team......Laps......Time/Retired...Grid......Points

1......9......Kimi...Räikkönen...McLaren.Mercedes............1:26.797

2......6......Giancarlo...Fisichella...Renault............1:27.039

3......5......Fernando...Alonso...Renault............1:27.050

4......10......Juan...Pablo...Montoya...McLaren.Mercedes............1:27.352

5......16......Jarno...Trulli...Toyota............1:27.501

6......8......Nick...Heidfeld...Williams.BMW............1:27.929

7......7......Mark...Webber...Williams.BMW............1:27.944

8......12......Felipe...Massa...Sauber.Petronas............1:28.419

9......17......Ralf...Schumacher...Toyota............1:28.594

10......15......Christian...Klien...Red...Bull...Racing............1:28.963

11......2......Rubens...Barrichello...Ferrari............1:29.369

12......14......David...Coulthard...Red...Bull...Racing............1:29.764

13......3......Jenson...Button...BAR.Honda............1:30.063

DSQ......4......Takuma...Sato...BAR.Honda............1:30.175

15......18......Tiago...Monteiro...Jordan.Toyota............1:30.710

16......21......Christijan...Albers...Minardi.Cosworth............1:32.186

17......20......Robert...Doornbos...Minardi.Cosworth

18......11......Jacques...Villeneuve...Sauber.Petronas

19......19......Narain...Karthikeyan...Jordan.Toyota

20......1......Michael...Schumacher...Ferrari

İstanbul parkta gerçekleştirilen ilk f1 yarışını izledik . Gerçketen harika bir yarıştı . Yarış uzun süre Räikkönen , Montoya , Alonso sırasıyla devam etti ancak 2. turda montoyanın pist dışına çıkması yüzünden yarış ;

Pos..No..Driver.Team..Laps..Time/Retired.Grid..Points

1..9..Kimi.Räikkönen.McLaren-Mercedes..58..Winner.1..10

2..5..Fernando.Alonso.Renault..58..+18.6.secs.3..8

3..10..Juan.Pablo.Montoya.McLaren-Mercedes..58..+19.6.secs.4..6

4..6..Giancarlo.Fisichella.Renault..58..+37.9.secs.2..5

5..3..Jenson.Button.BAR-Honda..58..+39.3.secs.13..4

6..16..Jarno.Trulli.Toyota..58..+55.4.secs.5..3

7..14..David.Coulthard.Red.Bull.Racing..58..+69.2.secs.12..2

8..15..Christian.Klien.Red.Bull.Racing..58..+71.6.secs.10..1

9..4..Takuma.Sato.BAR-Honda..58..+.secs.20

10..2..Rubens.Barrichello.Ferrari..57..+1.Lap.11

11..11..Jacques.Villeneuve.Sauber-Petronas..57..+1.Lap.16

12..17..Ralf.Schumacher.Toyota..57..+1.Lap.9

13..20..Robert.Doornbos.Minardi-Cosworth..55..+3.Lap.17

14..19..Narain.Karthikeyan.Jordan-Toyota..55..+3.Lap.18

15..18..Tiago.Monteiro.Jordan-Toyota..55..+3.Lap.14

Ret..21..Christijan.Albers.Minardi-Cosworth..48..+10.Lap.15

Ret..1..Michael.Schumacher.Ferrari..32..+26.Laps.19

Ret..8..Nick.Heidfeld.Williams-BMW..29..+29.Laps.6

Ret..12..Felipe.Massa.Sauber-Petronas..28..+30.Laps.8

Ret..7..Mark.Webber.Williams-BMW..20..+38.Laps.7

olarak sonuçlandı .

Fastest Lap: Juan Pablo Montoya 1:24.770 . Bu rekor aynı zamanda pist rekoru olarak kaydedilecek .

Sonuçlar http://www.formula1.com dan alınmıştır

www.gokart-tr.com[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 21 Ağustos 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yayın çok kötüydü.. o kadar reklam mı koyulur ya!! önemli anları da yakalayamadılar.!!! çok sinir oldum..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
montoya yazık etti ya. o çarpışma kısmında yorumcular montoya için fren mesafesini kaçırdı demişlerdi. ani frenden dolayı arkadaki girmiş olabilir montoyaya. Neyse rai kazandı double olabilir yazık oldu. micheale a iyi oldu en kıl olduğum pilot eheheh.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Mesaj tarihi:
Montoyanın pit çıkışı olayını reklamlarda yayınlayınca direk RTL den izledim sonuna kadar[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
  • Admin
Mesaj tarihi:
tam yarış başladıgı sıralarda dışarı cıktım
yollar bomboş hehe
bakırköye hiçbir ışıkta durmadan 3 dk da gittim rekor kırdım
ordan spor salonuna
koşu bandına çıktım karşımda tv
açtım 28 etap var
başladım koşmaya
okadar heyecanlı olduki yarış
klasik formula monotonlugu yoktu
daha dogrusu şöyle söliyim rakibi geçmek neredeyse imkansız olan pek çok pistin aksine bizim pistimiz süper olmuş. her an bir hata yapması sonucu rakibi geçmek olası. tedbiri elden 1 sn bile bırakamıyorsunuz ve tam bir taktik savaşına dönüyor. netekim sonlara yaklaşırken alonso nun nasıl geçtiğini gördük valla hiçde beklenmiyordu böyle birşey.

yarış bitti bende bir koşu bandından aşa inem dedim meger dengem bozulmuş indigim gibi sendeledim hehe 3 km koşmuşum ki kondisyonum iyi degildi açılmış bacaklar meğer :)

valla formuladan pek haz duymazdım ama bu yarış ciddi kral oldu. keşke diğer pistlerde böyle heyecan yaşatacak şekilde dizayn edilseymiş.[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
Birazdan videolar geliyor, f1 racingte capcanlı telefonum ile cekilmiş videolar, bekleyin. =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Asıl videolar arkansis te olmalı. Hipnamsı, Padok a video kamera ile gitmişti. Gelsin koydurtttururum:-p[signature][hline]Alomatik says:
Mesaj tarihi:
Kanat!!Ağlayasım geldi birden!!

Bizde geçen şampiyonluktan sonra Saraçoğlunun koltuklarını almıştık (538 numaralı koltuk bende!) Bu sene sahaya girdik ama akıl edemedim korner direğini kapmayı, seneye inşallah :([signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
@Dela of varya öyle bir şans olsa süper olur, tam müzelik eser. Renodan yada ferrariden bir parça kopupta aldıgını düşünsene be. Kaç paralık araba zaten. O parçayı türkiyede arabadan pahalıya satarsın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Zannetmem Kanat olayını çünkü bundan önceki kazalarda vs. de o takımın gerekli ekibi gidip en ufak parçaya kadar herşeyi topluyor[signature][hline]Alomatik says:
Mesaj tarihi:
yarış harikaydı... pist zaten mükemmel poşet fln uçmuş yane doğayı da sen kontrol edemezsin rüzgar bu ayrıca düzenlemeler güzeldi
eksiklik olarak yollar sorun oldu trafik oldu paddock un park alanı saolsn boştu ama park etmek de yasaktı

bide yiyecek yerleri yeterli değildi heh yarış sırasında bile kuyruk mu olur kardeşim, seneye çok daha güzel olacak toz az olacak daha da yeşillenmiş olacak etraf tribunlerin etrafındaki yollar tam bitmemişti

yarıştan hemen sonra piste atladım tabi =) pit stop ları çektik raikonnen şampayasını fln start düzlüğündeki izler fln heyecan verici keşke bi düzgün kaza olsaydı kopan parçalardan bizede düşerdi küçük belki

3 günlük organizasyon başarıyla tamamlandı açıkcası, ilgi de çok iyiydi... vall istanbul parkı yapan yaptıran, gp yi bize getiren herkese teşekkürler[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
said:
Toledor, 21 Ağustos 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
Zannetmem Kanat olayını çünkü bundan önceki kazalarda vs. de o takımın gerekli ekibi gidip en ufak parçaya kadar herşeyi topluyor

yep aynen oyle toplanmis ama kanadi goturdum diyosa goturmustur. yalan soyleyecek degil ya.[signature][hline]agostos 2005
  • Yeni Oluştur...