dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 An itibariyle başlamış organizasyon. İlk turda küçük bir temas sonucu kanat koptu. Fisichella başlangıçta liderliği almasına rağmen, Raikkonen 1. turun sonunda ekarte etmiştir İtalyan pilotu. Yarış an itibariyle oldukça zevkli geçmektedir. Kanal D spikeri maç anlatır gibi çığlık çığlığa anlatmakdaır ki bu bile yarışın muhteşemliğini bastıramamıştır... RTL kanal D'ye göre 1sn önce vermektedir görüntüleri. (Allah Allah) Patiden kopup seyredinizdir bu muhteşem yarışı =) (6.turdayız) Raikkonen 1, Alonso 2...[signature][hline]MONO(b)LOG
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 cok guzel basladi insallah yagmur yagar :D edit : alonso pite girdi.. [signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. [Bu mesaj Aramis tarafından 21 Ağustos 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 schumi spin atti olay olay :D adam pistte tutunamiyo hayirdir insallah ya[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Michael Schumaher HOCAM NE SPİN ATTI VE O KADAR ŞEKİLLİ TOPLADI Kİ HELAL OLSUN WALLAHİ :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 O en başta fisichella ve alonso raikonnenı ne sıkıstırdı be abi yuh dedim tekerleklerı bırbırıne deyıyodu nerdeyse[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 SChumi yaristan cekildi olay olay adam tutunamiyoooooooorrrrr[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 E yuh abi inanamadım ama o hareketi bitirdi ebni topladı ya ama bu sene beş para etmez schumacher[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ayrıca Kanal D'ye olan küfür etme ihtiyacımın değreştiği yarış... Adamlar utanmasalar yarısına reklam alacaklardı.. An itibariyle Schumi bıraktı yarışı[signature][hline]MONO(b)LOG
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Reklam olayina katiliyorum hic bir sey goremedim ben sahsen.Turkiye'de yapilmasina karsilik yayin kurulusu kanal d olmasina ragmen birsey goremedim ilginc.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Button da geçti Alonso yu türkiye ugursuz geldi millete :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Aramis, 21 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Reklam olayina katiliyorum hic bir sey goremedim ben sahsen.Turkiye'de yapilmasina karsilik yayin kurulusu kanal d olmasina ragmen birsey goremedim ilginc. bak şimdide reklam verdiler felaket bi para geliyo ama bu reklamlardan bide onu düşün adamlar senı benımı sallıyo parasına bakıo[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Reklamlarda RTL'e geçiyoruz :P[signature][hline]MONO(b)LOG
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yalnis bir dusunce tarzi para kazanmalarini normal karsiliyorum ama bu kadarda abartiya gerek yok diye dusunuyorum.Yaris baslamadan once 15 dakika reklammi olur birader abartiolar ya.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 schumacher bıraktı bende izlemeyi bıraktım :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 YA BİRİDE KUM HAVUZUNA GİRDİ ABİ İĞRENÇ Bİ ŞEY BU REKLAMLAR.[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kanal d nin allah belasını versin,milli maçtan voleybola,formuladan zıvırına kadar bıktım artık,izlemiyorum alsınlar paralarını ......[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Coştu Heidfeld Schumi bir bu iki :))[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Jason ağzından mikrofonu çıkar.. "Montoya arayı açıyor (HÜFÜÜÜRÜRÜ) <-Mikrofana nefes verme efekti, Raikınin(böyle diyor beyfendi) oldukça iyi gidiyor(HÜFÜÜÜRÜRÜ)" Büyük bir kaza olmazsa sanırım Raikonnen'in alacağı Gp. Kanal D'nin inatla küfür yeme isteği duyduğu GP! 12.viraj öncesi düzlüğün hayvan olduğu GP... [spo1=Pstt! bak bişi söyliicem]Katil 8.viraj[/spo][signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 21 Ağustos 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 schumacher döndü ohaa[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 harbi dondu muahahaha[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yol biraz pis gibi. RTL de yerlerde küçük parçalar gördüm sanki.. (reklamlarda izliyorum RTL'i) Araçlar geçince hemen havalanıyorlar..[signature][hline]MONO(b)LOG
Neverlander Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Pist epey kirli. Bunun en büyük nedeni de henzü tam bitmemiş yan çimler ve seyircilerin oradaki toprak alandan kaynalanıyor gibi. Esen rüzgarla kirleniyor. Bunun yanı sıra birde bir beyaz poşet gördüm, eee..yuhh yani diyorum. Çevre düzenlenmesi üzerine çalışılmazsa, sanırım bir kaç yıl sonra F1 bizim için hayal olur. Kanal D sunumuna gelice, tarihi diye nitelendiren zihiniyet nedir yaa... daha ilk kez düzenlenen b,r yarışta olacak yorum değil. NTV'deki yayın günlerini özledim. Serra Demirkol'un laf sokmalarını özledim. Esaslı hatundu.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Schumi yeniden çıktı, Montoya spin attı ama değişen bişi olmayacak sanki.. Derken 8.virajda geçildi Montoya!! Alonso 2. [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 21 Ağustos 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kimiiiiiiiiiii RAİKONNEEENn abi başka bişey isteseydim olucakmış :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 helal olsun lan piskopattı valla montoyayada geçmiş olsun eki eki[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Öne çıkan mesajlar