nix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 [spo1=Extreme clan in town]http://img302.imageshack.us/img302/31/2005826212429xe.jpg[/img][][[/spo][signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:ExtREME nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus[Bu mesaj nix tarafından 26 Ağustos 2005 04:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 spoileri bilmiyodum o yuzden bu kadar edit yaptım ama ögrendim eheheh[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:ExtREME nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya kusura bakmayın uykusluktan birazda ben bunu s.s lere koymya çalışıyodum yeni konu açmışım :)[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:ExtREME nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Anlamadığım towndasınız güzel çok güzel bravo da neden elinde spear ve shield var?!?! Amaç sadece içieri girmekmi içeri girdikten sonra dmg veremezsen ne anlamı var :-?[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 nix townda shield tradeye koymuş ve ss çekmiş ?[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ama nix uykusuzdum diyor arkadaşlar eger okursanız :D[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: BuRiAL_TR, 26 Ağustos 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Anlamadığım towndasınız güzel çok güzel bravo da neden elinde spear ve shield var?!?! Amaç sadece içieri girmekmi içeri girdikten sonra dmg veremezsen ne anlamı var :-? abi shieldı merchant actım mercahnta koydum elimde deil[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:ExtREME nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bunun ne özelliği var anlamadım ki[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya bi özelligi yok ben s.s bölümüne koycaktım spoileri iyi bilmiyodum onu denerken yanlışlıkla yeni konu aça basmışım ve buda ayrı bi konu oldu hepsi bu[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:ExtREME nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar