Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir rüya deneyimi

Siamon

Öne çıkan mesajlar

said:
Xaenin, 26 Ağustos 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
said:
Siamon, 26 Ağustos 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
said:
Karakans, 26 Ağustos 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
bende cok gorururum karabasan. bole yatagımda donup kalmısım hareket edemiorum , ailemı felan kapının onunden gecerken goruorum bagırıorum felan benı duymuo sonra bi adam gelıo yanıma ole...

bida bi dua okuyunca kalkıomusun ?

İlginç ama evet.

Ne alaka duayla ben anlamadım ...
Önemli olan uyandığının farkına varması beynin .
Ali topu tut desen de uyanırsın . Diyebilmek önemli ...

Eet ya artık ne zaman geldiğini anlayabilirim. Meğersem karabasan buymuş.. ekşi sözlükten baktım türküsü varmış uzaklaştırmak için Gece gelme gündüz gel diye. Eheh :D[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siamon, 26 Ağustos 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
Şimdi.. dün gece başıma gelen olay:

Uyumaya çalışıodum.. televizon açıktı karşımda. sora daldım hafif bi rüya görmeye başladım rüyamdada aynı yerde uyumaya çalışırken televizyon açıktı. aklımdan bi müzik geçiodu o kadar net geçioduki televizondan geldini sanıodum. televizonun sesini açmak istedim [bunların hepsi rüyada oluyo] ve sesini açtımda gerçekten de o müzik çalıyodu. İşte bundan sona ilginç bişiler oldu elim kumandanın ses açma tuşunun üstünde hareketsiz kaldı ve birden hareket edememeye başlayıp her tarafı gri renk çizgiler halinde görmeye başladım. İstesemde hareket edemiodum elektrikli bişi beni engellio gibiydi. Ardından uyanmalıyım dedim orda rüya deil gibiydi ama uyanamıodum. Bi kere daha dedim aynı şeyi ve pat diye uyandım..

Şimdi bu garip şey nedir?

hmm... enteresan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...