Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitar teli takma özürlü olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya kesin falza sıkmışsındır teli odnan kopmuştur başka bi sorun olacağını sanmam

bence git bir akort aleti al,ondan sonra telleri tak taktıktan sonra akord et sonra yenisini tak yine akord et falan böyle git.öyle hemen sıkma =)
Mesaj tarihi:
gitara başladığım 1. ay sonrası gitar telimi koparttım ve kendim taktım. şuana kadar hiç tel takarken kopartmadım. bunun için öncesinde sabırlı olman gerekiyor direk kol çevirir gibi akort edersen olmaz. birde telleri takmadan önce katlama vs. yaparsen tel o katlanan yerden direk gider. yuvarlak rulo şeklindeyken yanlış hareket yapmadan bağla yada tak gitarına göre. akortu yaparken yavaş ol. zaten o gevşeyecek hıza hiç gerek yok.
edik: öylesine[signature][hline]These open doors...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 26 Ağustos 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tebrikler onu yapmakta bi başarı[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Mesaj tarihi:
Bu 4. telde bişey var ama çıkartamadım. Hersefer 4.telim kopar
En son gidip 20ytl verip yeni set almak zorunda kalmıştım bu 4. tel yüzünden[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

• Yeni Oluştur...