ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bi ara satıcam dedim.. bi ara vazgeçtim.. şimdi cidden satacağım bi nedeni yok lvl 60 oldum epic mount aldım bi iki epic item imi craft ettim.. eee şimdi napacam ? walla gozum yemio kas babam kas ilgilnene epic mountlu cartlı curtlu 250 m e bırakcam.. ha 163k rested var kullanırsınız :D:D:D:D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Pain Train Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kolay gelsin kanka Senin yüzünden 2 mage birden satışa çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mayweda karakteri Ragnarosu döverken[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Invadoria ( İstenirse Silver Dawn) Server: Burning Legionhttp://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] ---- Ayrıca Lvl 60 Mage Maywedahttp://forum.paticik.com/view.php?id=138068 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yavvv noluyor niye satiyonuz yavv[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kardeşim karakterimi izinsiz reklemını yapmasana yaw :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Pain Train Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sus sus, yanacan o Ragnarosun altında ;) Kendi charımı satarken senin charın reklamını yapıyoz dün senin ss yi gördüm, arşivimi karıştırıken koyayım kankamın sayfaya reklam olsun dedim [Bu mesaj Darktr tarafından 23 Ağustos 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende walla 70-80 mb lik ss arşivi var cok tatlı resimler var hangisini koysam diye kafam karışıo ama bu ragnaros amcanınki güzel beah :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Pain Train Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tortor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ne kadar istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 250m e paticikten bi arkadaşa satılmıstır... (aman paticik vergi fln almaz dimi = D )[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Pain Train Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asymmetry Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bana satldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadaşım nie teşhir edion kendini :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Pain Train Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aha bi ozan daha kaydi gokyuzunden :P ulaa getti getti getti[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 daha napıcaz wow da dostum sizlerden ayrıldım die üzülüyorum ama 50 lik banknot lara bakınca üzüntüm nedense geçiyor :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Pain Train Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben sana fotokopi ceker scan eder yollardim yav :P[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asymmetry Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ehe güle güle harca saolasin char da fistik gibi :) sorunsuz alisveris icin tekrar tsk ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eyv arkadaşım char fıstık deil cillop cillop :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Pain Train Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vsbox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: ozii_x, 23 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Bi ara satıcam dedim.. bi ara vazgeçtim.. şimdi cidden satacağım bi nedeni yok lvl 60 oldum epic mount aldım bi iki epic item imi craft ettim.. eee şimdi napacam ? walla gozum yemio kas babam kas ilgilnene epic mountlu cartlı curtlu 250 m e bırakcam.. ha 163k rested var kullanırsınız :D:D:D:D detaylı olarak açıklar mısın karakteri (hala satılmadıysa) ve fiyat olarak kaç düşünüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 satildi kardes yav giti gul gibi ozi[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar