Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lvl 60 Mage Burning Legion

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi ara satıcam dedim.. bi ara vazgeçtim.. şimdi cidden satacağım bi nedeni yok lvl 60 oldum epic mount aldım bi iki epic item imi craft ettim.. eee şimdi napacam ? walla gozum yemio kas babam kas ilgilnene epic mountlu cartlı curtlu 250 m e bırakcam.. ha 163k rested var kullanırsınız :D:D:D:D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
kardeşim karakterimi izinsiz reklemını yapmasana yaw :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Mesaj tarihi:
Sus sus, yanacan o Ragnarosun altında ;)
Kendi charımı satarken senin charın reklamını yapıyoz
dün senin ss yi gördüm, arşivimi karıştırıken
koyayım kankamın sayfaya reklam olsun dedim

[Bu mesaj Darktr tarafından 23 Ağustos 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende walla 70-80 mb lik ss arşivi var cok tatlı resimler var hangisini koysam diye kafam karışıo ama bu ragnaros amcanınki güzel beah :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Mesaj tarihi:
250m e paticikten bi arkadaşa satılmıstır... (aman paticik vergi fln almaz dimi = D )[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Mesaj tarihi:
arkadaşım nie teşhir edion kendini :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Mesaj tarihi:
daha napıcaz wow da dostum sizlerden ayrıldım die üzülüyorum ama 50 lik banknot lara bakınca üzüntüm nedense geçiyor :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Mesaj tarihi:
eyv arkadaşım char fıstık deil cillop cillop :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Mesaj tarihi:
said:
ozii_x, 23 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Bi ara satıcam dedim.. bi ara vazgeçtim.. şimdi cidden satacağım bi nedeni yok lvl 60 oldum epic mount aldım bi iki epic item imi craft ettim.. eee şimdi napacam ? walla gozum yemio kas babam kas ilgilnene epic mountlu cartlı curtlu 250 m e bırakcam.. ha 163k rested var kullanırsınız :D:D:D:D

detaylı olarak açıklar mısın karakteri (hala satılmadıysa) ve fiyat olarak kaç düşünüyosun?
  • Yeni Oluştur...