Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lvl 60 Mage Burning Legion

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Bi ara satıcam dedim.. bi ara vazgeçtim.. şimdi cidden satacağım bi nedeni yok lvl 60 oldum epic mount aldım bi iki epic item imi craft ettim.. eee şimdi napacam ? walla gozum yemio kas babam kas ilgilnene epic mountlu cartlı curtlu 250 m e bırakcam.. ha 163k rested var kullanırsınız :D:D:D:D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

bende walla 70-80 mb lik ss arşivi var cok tatlı resimler var hangisini koysam diye kafam karışıo ama bu ragnaros amcanınki güzel beah :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Sosyal ağlarda paylaş

daha napıcaz wow da dostum sizlerden ayrıldım die üzülüyorum ama 50 lik banknot lara bakınca üzüntüm nedense geçiyor :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Pain Train

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 23 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Bi ara satıcam dedim.. bi ara vazgeçtim.. şimdi cidden satacağım bi nedeni yok lvl 60 oldum epic mount aldım bi iki epic item imi craft ettim.. eee şimdi napacam ? walla gozum yemio kas babam kas ilgilnene epic mountlu cartlı curtlu 250 m e bırakcam.. ha 163k rested var kullanırsınız :D:D:D:D

detaylı olarak açıklar mısın karakteri (hala satılmadıysa) ve fiyat olarak kaç düşünüyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...