Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Biliyosunuz bi hafta önce felan iki tane gonzales almıştım fakat gonzaleslerim biraz problemli çıktı ne yazık ki normalde 4-5 günde bir talaşının değişmesi gerekirken bunlar öyle bir koku yapmaya başladılar ki her gün değiştirmeye başladım ancak her sabah uyandığımda yine her yeri koku basmış şekilde buluyordum galiba hastalardı bu yüzden onları geri götürmek zorunda kaldım ve yerine bi' papağan aldım (daha doğrusu papağanı ben almadım bizimkiler almış ancak eve gelince gördüm) bunlar şu insana rahat alışan cinslerden ve daha yavru onu kendime nası rahatça alıştırabilirim.Bir de tam olarak türü nedir bu sevimli kuşumun... [spo1=Papağan 75][/spo][signature][hline][Bob Marley]Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 renkleri super kamerunlular gibi :) yeşil-sarı-kırmız bob marley şapkası hesabı :D[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bu cennet papaganı oyle geçer bende almayı dusunuyorum uzun zamnadır denk geldi çok guzel ama egitilme durumu imkansıza yakın olarak biliniyor çevrelerce..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evet, cennet papağanı bu. Aşk kuşu da deniliyor.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Çok seferim ben bunları renkleri çok küsel =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 off ya spr yaratık bunlar özellikle renkleri..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 renkleri çok güzel, hayırlı olsun. daha öncede papağanlar konusunda bir konuda, cennet papağanları hakkında bilgi vermiştim. daha doğrusu bir siteden alıntı yapmıştım çünkü gayet güzel ve iyi anlatmışlar. sanada aynı alıntıyı tekrar yayınlayayım. alıntıdaki bilgiler işine yarayacaktır: "Bu minik papağanların çok çeşitli renkleri vardır, Macaw ya da Cockatoolara oranla çok daha sessiz ve sakindirler. Sürüler halinde yaşarlar,bu yüzden her zaman için bir arkadaşa ihtiyaç duyarlar. Duygularını çok açık ifade ederler,çevresinde olanlara son derece ilgili ve duyarlıdırlar. El ile beslemeye alıştırdığınız aşk kuşları ile aranızdaki bağ çok daha kuvvetlenecektir. Konuşturdum diyenler varsa da konuşabilen papağanlardan oldukları söylenemez. Papağan severler için en cazip tarafı boylarının ufaklığı ve görünüşlerindeki sevimliliktir." kaynak: panpet[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evet haklarında ben de baya bi' araştırma yaptım şu yeminin yerini felan iyice öğrensin kafesten çıkarmaya başlayacağım şimdilik bana biraz olsun alıştı gibi en azından yanına gidince çıldırmıyo... orc_lord sürüler halinde yaşıyor demişsin şimdi ben bu sevimli arkadaşın yanına bi' tane arkadaş da alsam mı? Ancak bunlar iki tane olduklarında insanlara pek alışmıyorlarmış ben alıştırmak istiyorum.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Alıştırmak istiyorsan sakın eş alma! O zaman seninle ilgilenmez, öğretmek istediklerini öğrenmez. Çünkü yanında eşi var. Bi eş alıp sonra ayırırsan bu kez yalnızlıktan ölebilir.. Çünkü hayvanlar bir eşe kolaylıkla alışabilirler. En iyisi onu tek bırak. Sürekli ilgilen..Sessizce konuş, oyunlar oyna.. Küçükmüş sanırım, kafesten çıkarabilirsin. Etrafta gezinip odana alışır. (pencereleri ve kapıları kapatmayı unutma) Elinden yemek yedirmeye çalış. İyi arkadaş olursunuz, sen bile şaşırırsın! :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Yalnız daha yavru olmasına rağmen gagası gayet ürkütücü duruyo acaba direk dalar mı bana bi' aldığım yerdeki şahıs(ki sinir oldum kendisine) 1 hafta kafesine yemine alıştır öyle çıkar felan dedi yani bu ne kadar doğru ben sabırsızım da biraz beklemeli miyim?[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Aldığın yerdeki şahıs doğruyu söylüyor olabilir. Kuşlar çevrelerinin değişmesinden korkabilirlermiş. Kuşa bikaç gün ver, alışsın odana. Şimdi çıkarırsın, uçmaya çalışabilir. Kaçmak isteyebilir, sonuçta yeni geldi eve.. Konuş, senin sesine alışsın. Odaya alışsın. Sen oynamak istiyorsun ama bu o durumdan hoşnut olmaya bilir, ürkebilir. Kendini kuşun yerine koyarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Yeni girdiğimiz ortamlara hemen alışamayız, biraz zaman gerekir.. Bu arada konuşmaya adı ile çağırarak başlayabilirsin. Adını koydun mu? :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 75 koymayı düşünüyorum post-modern bi' isim olsun :PPP düzgün bi' ad koymadım daha...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Daha eğlenceli bise koysan? Bu arada dişi mi erkek mi?[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Sanırım erkek..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bu arada kuşun gerçekten güzelmiş.. :) Yeşili çok canlı.. Ona iyi bakarsan tüğleri daha da güzelleşir..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Aldığım yer cinsiyetine bakamıyoruz öğrenemiyoruz dedi nasıl bi' yerse...Kendime alıştırdıktan şöyle biraz duygusal bağ kurduktan sonra koymayı düşünüyorum ismi daha iyi bi' şeyler olur belki...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bence ismini Marley Koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Evet biraz daha alışmaya başladı bana sevgili papağanımız hala düzgün bi' isim bulamadım geçici olarak kuki(cookie) diyoruz fotoğraf koyayım dedim...Buyrun... Cookie[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... [Bu mesaj Cd- tarafından 30 Temmuz 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eheh cookie ismi çok tatlı olmuş. resimde çok tatlı bakmış, yan yan :) kafese tutunmaya çalışırken poz vermek zor iş tabi :-p bu arada renkleri çok güzel.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok güzel hayvanmış hayırlısı[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ahaha aynısı bizde var.Bunlara birde cennet kuşumu ne deniliyormuş[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Cennet Papağanı[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... [Bu mesaj Cd- tarafından 30 Temmuz 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yumurtlarsa isterim yavrusunu =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 İki tane yeni fotoğraf ekledim Cookie 1 Cookie 2[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çok tatlı :)[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar