bluewolf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 merhabalar arkadaslar bana yardım edermısınız ben bu sıteye yenı geldım bana bu oyunları öğretebilirmisin ız ne olur mns bu karsılıgın da size öpücüklerden bir demet verebilirim. mucuk. [Bu mesaj tunca tarafından 25 Ağustos 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 msn kırıcıyla oyunla olan alakasi ne ? Bisey anladiysam arap olayim :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 magic kendine özel kartları olan bir oyundur. yani kartla oynanır evet ama pişti gibi bişey değildir. çok daha üstün bişeydir binlerce farklı kartı vardır. normalde gerçek kartlarla oynanır bu oyun ama internetten başkalarıyla oynamak içinde bir programı vardır. oyun şu şekilde özetleyim: 2 kişi oynanır standart olarak, iki oyuncuda birer büyücü-komutandır denebilir. elindeki kartlarla, büyüler yapar, askerler çağırır, başka boyutlardan yaratıklar çağırıp onları kontrol edebilirsin. amacın karşındaki büyücüyü elindeki olanakları(kartları) kullanarak yenmektir/öldürmektir. internetten oynanan oyun aslında paralı ama denemek için bedava sürümüde mevcut eğer ilgi duyuyosan http://forum.paticik.com/view.php?id=85969 burda yazdım ben nerden indirebilecegini. oyunu ögrenmek icin aşağıdaki linkleri kullanabilirsin. anlamadıgın kısım olursa onu sormak için ayrıca başlık açabilirsin. http://forum.paticik.com/view.php?id=85969 http://forum.paticik.com//view.php?id=85932[signature][hline]Fevaxium level 59 nightelf rogue of Wicked Priests [Bu mesaj tunca tarafından 24 Ağustos 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Aaa adaşız ne güzel...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya benim anlamadığım "msn kırıcı" nedir? eğer bir başkasının msn, email icq gibi programlarının şifresini "hacklemek" anlamına geliyorsa bu insana burda neden yardım ediyorsunuz? bu forumlarda oyun keyleri sorulan threadler bile hoş karşılanmazken email hackleme konusunda "how to" vermeyelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: bluewolf, 24 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki: merhabalar arkadaslar bana yardım edermısınız ben bu sıteye yenı geldım bana bu oyunları öğretebilirmisin ız ne olur mns bu karsılıgın da size öpücüklerden bir demet verebilirim. mucuk. [Bu mesaj tunca tarafından 25 Ağustos 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir] daha güzel oldu böyle =)[signature][hline]Fevaxium level 59 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 o zaman benim mesajı da editle ya da kaldır ki okuyanlar "ne alaka?" demesinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Evet Tunca benimkinide editleki Arap olmiyim :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar