Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 (telefonun başına bir iş gelirse eliniz bi yere dokunursa bişiyi yanarsa mesuliyet kabul etmiyorum. yemiyosa yapmayın...) Yine bir faydalı tutorial daha. Bu sefer n-gage ile kaç farklı şekilde konuşabileceğimizi öğreneceğiz. 1.Sidetalking 2.Speaker Talking 3.Transparan Sidetalking N-gageimiz varsa speaker talking için konuşurken sadece sağ alt tuşa basmamızın yeterli olduğunu biliyoruz. Peki sidetalkin ve transparan sidetalkin nedir ? Sidetalking kulaklığa* kulağımızı dayayıp n-gage'i şekilden şekile sokarak konuşmamıza** yarayan bişiydir... * ** Peki asıl soru ? Transparan sidetalkin nedir ?!? Normalde telefon şu şekillerdeyken sidetalking olur şekilden şekile sokarak konuşmanız. N-Gageimizi transparan hale getirirsek , sidetalking konusmamız transparan sidetalking olur. Yani resimlerle açıklayayım... *Tabiki aşağıdaki resimdeki gibi yöntemlerle değil* *Önce arkakapağı çıkarıyoruz...* *Sonra ön kapağı çıkartacağız ama sakın bu tırnakları kaldırarak değil...* *Şu tırnakları kaldırarak çıkarıyoruz...* *Ehe hazır açmışken iç camındaki tozlardan da kurtulalım...* *Tuş takımından da kurtuluyoruz...* *Telefonumuz bu haldeyken sidetalk'tukmu transparan sidetalking yapmış oluyoruz...* *Eki eki kapaklarını takıp eski haline getiriyoruz...* -- İşte bu kadar... Transparan sidetalkmayı önermesem de denenebilir :) Tüm bu yapılanlar telefon açıkkendir . İşin asıl tehlike ve aksiyonu da odur nihahaha ---[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ![Bu mesaj Dev tarafından 08 Ağustos 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 enteresan ve çok yararlı bir öğreti, tebrik ediyorum. =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Farukk abiiiiiiiiiiiii[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 whois? Faruk Abi registered at 6/6/666 .Demon Member[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben tlfonun hiç önünü açmadım açamadım kırılır diel korktum naapıım?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 a aaa açmadan olurmu hiç... telefon bozulmaz bak sora...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eski bi topicte böle milletin ne abukluklarla kullandığı resimler vardı ağzına sokanlar başka yerine sokanlar =p ama gusel tuto olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben telefonun içine biryerden yağ dolunca tamamını sırf bir çatal, bıçak, araba pensesi kullanarak (3310) sökmüştüm. Aslında telefonun bazı yerlerinin afedersiniz içine sıçtım ama çalışıyo:b servise götürsem kafama atarlar eheheh.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar