Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N-Gage İle Kaç Farklı Şekilde Konuşulur ?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

(telefonun başına bir iş gelirse eliniz bi yere dokunursa bişiyi yanarsa mesuliyet kabul etmiyorum. yemiyosa yapmayın...)
Yine bir faydalı tutorial daha. Bu sefer n-gage ile kaç farklı şekilde konuşabileceğimizi öğreneceğiz.
1.Sidetalking
2.Speaker Talking
3.Transparan Sidetalking

N-gageimiz varsa speaker talking için konuşurken sadece sağ alt tuşa basmamızın yeterli olduğunu biliyoruz. Peki sidetalkin ve transparan sidetalkin nedir ?

Sidetalking kulaklığa* kulağımızı dayayıp n-gage'i şekilden şekile sokarak konuşmamıza** yarayan bişiydir...
*
**

Peki asıl soru ? Transparan sidetalkin nedir ?!?

Normalde telefon şu şekillerdeyken sidetalking olur şekilden şekile sokarak konuşmanız.

N-Gageimizi transparan hale getirirsek , sidetalking konusmamız transparan sidetalking olur. Yani resimlerle açıklayayım...
*Tabiki aşağıdaki resimdeki gibi yöntemlerle değil*

*Önce arkakapağı çıkarıyoruz...*

*Sonra ön kapağı çıkartacağız ama sakın bu tırnakları kaldırarak değil...*

*Şu tırnakları kaldırarak çıkarıyoruz...*

*Ehe hazır açmışken iç camındaki tozlardan da kurtulalım...*

*Tuş takımından da kurtuluyoruz...*

*Telefonumuz bu haldeyken sidetalk'tukmu transparan sidetalking yapmış oluyoruz...*

*Eki eki kapaklarını takıp eski haline getiriyoruz...*

-- İşte bu kadar... Transparan sidetalkmayı önermesem de denenebilir :) Tüm bu yapılanlar telefon açıkkendir . İşin asıl tehlike ve aksiyonu da odur nihahaha ---[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !

[Bu mesaj Dev tarafından 08 Ağustos 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben telefonun içine biryerden yağ dolunca tamamını sırf bir çatal, bıçak, araba pensesi kullanarak (3310) sökmüştüm. Aslında telefonun bazı yerlerinin afedersiniz içine sıçtım ama çalışıyo:b servise götürsem kafama atarlar eheheh.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
  • Yeni Oluştur...