STORMCANER Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 merhaba arkadaşlar bende CoH oynamak istiyorum...PlayNc den account alırken bi yer var Please choose the product for which you would like to purchase an online serial code: City of Heroes (Europe) City of Heroes Guild Wars Lineage II diye seçenekler var 4 tane burada city of heroes(europe) yimi seçicem yoksa altındakinimi anlayamadım :( şimdiden yardımınız için sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Oyunun Amerika ve Avrupa sunucuları var. Yanında birşey yazmayan Amerika sunucuları. Avrupa sunucuları daha sonra açıldığı için çoğumuz Amerika sunucularındaydık. Gerçi şu anda oynayan pek kalmadı. Tercih tamamen senin. Amerikanın problemi şu ki sen oyun oynarken uyuyan, sen uyurken oyun oynayan bir kitle olur ve takım bulmakta zorluk çekersin. Bu yüzden Avrupa seçebilirsin. Oyuna devam ediyor olsak yanımıza gel derdik ama nerdeyse herkes bıraktı. Gerçi yakınlarda CoV (ek paket) çıkacak o zaman yeniden başlayabilir belki bazılarımız ama emin değilim... Benim için türk oyuncular önemli değil diyorsan Avrupa sunucularını seç. Yok illaki türkler olsun diyorsan (ki artık çok zor) Amerika deneyebilirsin ama pişman olma ihtimalin yüksek :)[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STORMCANER Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sağol dostum o zmn en iyisi avrupa ama CoV u mu beklesem ki bende ?? kafam karıştı şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hocam Kasim'a kadar bekle.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 COV ın movie sini izledim gercekten cok gusel tabi her oyun videodaki gibi olsaydı :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Emin ol ki o oyun video sundan daha güzel olacak;)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Herkes cov u bekliyor :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar