asas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 merhaba arklar ben 2 aydır gıtar kursuna gıdıyorum su ana kadar hocamın verdıgı seyler dısında (klasık gıtarla calınabılecek bolumler ıcın)Metallıca one, fade to black ,nothıngın bır kısmı.batteryinin ilk bolumu...Bunun dısında basında klasık gıbı gıren ve guzel parcları olan bıldıgınız ozellıkle metal gruplarının herhangı bır sarkısı var mı yada metallıcadan baska boyle calnabılecek parca var mı ?...Led zeppelınden staırway to heavenı denedım beceremedım..Yardımcı olursanız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gittiğin kurs nerde istanbulda felanmı? blur'un vuuhuuu şarkısını öneririm..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hmm Opeth - Benighted zor kaçar mı acaba ? :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 abi 2 aylık ona gore bır sey lutfen bu arada opethı hatırlattıgın ıyı oldu ya unutmustum...:)Bu arada hala yardımlara acıgım...Yanı sole tam calabılecegım bır sey ıstıyorum soyle basını calıyorum sonra bırden kalıyorum ole :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 slayer - raining blood ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Raining bloodu daa dınnmedım bugun ındırmıstımde lutfen dalga gecmeyelım :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 in flames - pallar anders visa[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Cıdden o sarkı muthıs ya bı bakıyım belkı basarırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bide in flames - moonshield in basını dene gerçi hepsini çalacağın bi şarkı arıyomussun ama genede soyleyim.kolay başı baya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yanı genelde 20 sn calıp gırısınce adam uyuz oluyorum sole 1 dklık bıle olsa yeterlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 In Flames - Everlost (Part 2) In Flames - Pallar Anders Visa In Flames - Moonshield (başı) In Flames - Behind Space (Part 2) In Flames - Everdying (Part 2) In Flames - Touch of Red (Part 2) In Flames - Timeless In Flames - Acoustic Piece '93 In Flames - Varmlandsvisan In Flames - The Jester's Dance (distortion da var ama klasiklede çalarsın sorun olmaz) In Flames - Acoustic Medley Opeth - Credence özellikle Credence ve Acoustic Medley tam aradığın tür.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 25 Ağustos 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bunlar benım calabılecegım sevıyede ıse ne mutlu bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 opeth - in my time of need...o kadar zor değil birazcık bakarsan rahatça çalarsın[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... www.moonfall.garaj.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yazdıklarımın bazıları zor ama, dediğim gibi Credence'i çok rahat çalarsın, Acoustic Medley biraz daha zor ama çalması çok zevkli, e daha zoru çalmak için de yapman gereken şey uğraşmak değil mi :)[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Harvest de olabilir aslında. Bare problemin yoksa asıl Harvest'e. :)[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ugrasmakta bazıları asıyor yanı sole 2 3 ay sonra cok daha ıyı olucam ınsallah...Ama ben bı kac parca calmak ıstedım neyse ugrasıcaz tabe..ugrasmadan olmaz ....:9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: HymnOfSnuk, 25 Ağustos 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Harvest de olabilir aslında. Bare problemin yoksa asıl Harvest'e. :) Yok yaw sole klasık gıbı calmak ıstıyorum sag el ıcın egzersız olucak parcalara ıhtıyacım var saolsun baya parca cıktı iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kansas - Dust in the wind Kansas genelde heavydir bu şarkı klasik gitar ama güzeldir.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tamam ben bır kacını sımdı prınt edıyorum tabların kardesım geldı pc yı ona vercez ..Oh baya iiyi oldu ya :)...Tesekkurler tekrar...Yazabılen varsa yazsın ogrenmekten zarar gelmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kesinlikle opeth - to bid you farewell baya bi geliştirirsin kendini in flames - pallers ander visa gibi bişi vardı olabilir bunlar ....[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hmm bende yenı basladım gitar'a(onceden org çalıodum)bende var bazı seyler sana yollarım kolay parçalar(ozellıkle turkce bazı gzl sarkılar cok kolay oluo)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar