Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 aylık

asas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arklar ben 2 aydır gıtar kursuna gıdıyorum su ana kadar hocamın verdıgı seyler dısında (klasık gıtarla calınabılecek bolumler ıcın)Metallıca one, fade to black ,nothıngın bır kısmı.batteryinin ilk bolumu...Bunun dısında basında klasık gıbı gıren ve guzel parcları olan bıldıgınız ozellıkle metal gruplarının herhangı bır sarkısı var mı yada metallıcadan baska boyle calnabılecek parca var mı ?...Led zeppelınden staırway to heavenı denedım beceremedım..Yardımcı olursanız sevınırım
Mesaj tarihi:
gittiğin kurs nerde istanbulda felanmı? blur'un vuuhuuu şarkısını öneririm..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
abi 2 aylık ona gore bır sey lutfen bu arada opethı hatırlattıgın ıyı oldu ya unutmustum...:)Bu arada hala yardımlara acıgım...Yanı sole tam calabılecegım bır sey ıstıyorum soyle basını calıyorum sonra bırden kalıyorum ole :)
Mesaj tarihi:
bide in flames - moonshield in basını dene gerçi hepsini çalacağın bi şarkı arıyomussun ama genede soyleyim.kolay başı baya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
In Flames - Everlost (Part 2)
In Flames - Pallar Anders Visa
In Flames - Moonshield (başı)
In Flames - Behind Space (Part 2)
In Flames - Everdying (Part 2)
In Flames - Touch of Red (Part 2)
In Flames - Timeless
In Flames - Acoustic Piece '93
In Flames - Varmlandsvisan
In Flames - The Jester's Dance (distortion da var ama klasiklede çalarsın sorun olmaz)
In Flames - Acoustic Medley
Opeth - Credence

özellikle Credence ve Acoustic Medley tam aradığın tür.[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..

[Bu mesaj Jester tarafından 25 Ağustos 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yazdıklarımın bazıları zor ama, dediğim gibi Credence'i çok rahat çalarsın, Acoustic Medley biraz daha zor ama çalması çok zevkli, e daha zoru çalmak için de yapman gereken şey uğraşmak değil mi :)[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..

Mesaj tarihi:
ugrasmakta bazıları asıyor yanı sole 2 3 ay sonra cok daha ıyı olucam ınsallah...Ama ben bı kac parca calmak ıstedım neyse ugrasıcaz tabe..ugrasmadan olmaz ....:9
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 25 Ağustos 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
Harvest de olabilir aslında.
Bare problemin yoksa asıl Harvest'e. :)

Yok yaw sole klasık gıbı calmak ıstıyorum sag el ıcın egzersız olucak parcalara ıhtıyacım var saolsun baya parca cıktı iyi oldu :)
Mesaj tarihi:
tamam ben bır kacını sımdı prınt edıyorum tabların kardesım geldı pc yı ona vercez ..Oh baya iiyi oldu ya :)...Tesekkurler tekrar...Yazabılen varsa yazsın ogrenmekten zarar gelmez..
Mesaj tarihi:
kesinlikle opeth - to bid you farewell baya bi geliştirirsin kendini in flames - pallers ander visa gibi bişi vardı olabilir bunlar ....[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@
∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Mesaj tarihi:
hmm bende yenı basladım gitar'a(onceden org çalıodum)bende var bazı seyler sana yollarım kolay parçalar(ozellıkle turkce bazı gzl sarkılar cok kolay oluo)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
  • Yeni Oluştur...