PiNg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nihaahaaha :D sonunda koptum[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bi tane de ben eklim.. Eczaneye giren delikanli, eczaci hanimi görünce geri dönmeye davrandiysa da, - Ne istediniz? Sorusu üzerine durmak zorunda kaldi. - Eczaci beyle görüsecektim. - Eczanenin sahibi benim. Iki de bayan ortagim var. Ne istediginizi bize söyleyebilirsiniz. Delikanli, kizarip bozararak: - Son günlerde bir seyler oldu bana, dedi. Kadinlar beni çok tahrik ediyor.Üç bes kadin bile yetmiyor. Bunun için bana acaba ne verebilirsiniz? Eczaci hanim: - Bir dakika, dedi içerdeki arkadaslarimla Konusayim. Geri dönünce: - Size, dedi, ayda sekiz bin frank verebiliriz. Bizim evde kalirsiniz, yiyip içmek de bizden.[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 güzelmiş lololololol[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27614 Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :lol: ehahuae hiç beklemediğim bi cevaptı. süper[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 şok tatlı bi fıkra olmuş :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
arina Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 paticikte okuduklarımın en iylerinden biriydi ilki:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gecenin bu vakti iyi geldi :)[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz.
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çok güzel.Para bizden vede ayrıyetten yemek ve yatak masraflarınızda bizden :P[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bir güzel fıkra daha.. Siirtli bir ib.e ile Bursali ib.e E-5 te musteri beklerken sohbete baslamislar.Bursali demis ki Siirt' liye : -"Sizin orda ib.elik zor olmali her halde..." Siirt' li: -"Valla gelirler once dayak atarlar sonrada alip daga goturup yapacaklarini yaparlar.Tekrar dayak atip orda birakirlar." Bursali: -"Bu dehset verici bir sey canim der." Siirtli: -"Peki Bursada nasil bu is diye sorar." Bursa' li baslar anlatmaya : -"Bize telefon acarlar.Kabul edersek gelip arabayla alirlar.Once hamama sonra da guzel kokular surup restoranta gotururler.Oradanda bara ve otele gidilir.Isimiz bittikten sonra da evimize birakirlar." Siirtli dayanamaz: -"Bu sosyal imkanlar Siirtt' e olsa, Siirt' in alayi ipne olur bee.."[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bak sen siirtlinin işine :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hepsi çok güzel[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 mükemmel vallah koptum gece gece muahha[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hani ben bunu duymustum die araya giren tipler olur ya ne zaman güzel fikra anlatsam benim basima bu gelir allahtan forumlaradyiz :d[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 guzellermıs:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kadın, kocasına artık şu sex hayatımızı düzene sokalım demiş ve kocasına şu çözümü bulmuş: 1-Ben saçımı soldan sağa taramışsam o gün bana hiç yaklaşma. 2-Saçımı sağdan sola taramışsam belki birşeyler olur. 3- Ama saçımı geriye taramışsam hiç kaçarı yok o gün birlikte olmamız lazım, demiş. Kocası da karısının bulduğu bu fikre katılarak kendi fikrini sunmuş. 1-Ben de bir kadeh viski içersem o gün bana hiç yaklaşma. 2-Eğer iki kadeh viski içmişsem belki olabilir. 3- Ama üç kadeh viski içtikten sonra saça başa bakmam, kralını tanımam...
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 90 yaşına gelen Temel, 80'lik karısı Fadime'ye 'hadi' demiş: - Gel sevişelim. - Ula Temel, sevişmeyeli 30 yıl oldu; unuttum o işi. Temel'in ısrarı üzerine yatmışlar. Bir süre sonra Temel başlamış titremeye, Fadime panikte: - Ne oluyorsun Temel? - Vallahi Fadime ben de bilmeyrum; ya gideyruuum, ya geleyrum!.. [Bu mesaj khas tarafından 28 Temmuz 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir]
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 :)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 :P[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
snow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fıkra degil bu insani cok duşundürür bu hadiseler[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: snow, 28 Temmuz 2005 13:27 tarihinde demiş ki: fıkra degil bu insani cok duşundürür bu hadiseler +1[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
snow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben hayyamın fıkrasından bahsetdim şarap huri misali[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: snow, 28 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: ben hayyamın fıkrasından bahsetdim şarap huri misali Bende ondan bahsettini anladim[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
snow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 siirtliler delilircek şindi lolı pop[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün
snow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ok problem yok kanka olaylar cok güzel[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün
Öne çıkan mesajlar