PiNg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nihaahaaha :D sonunda koptum[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bi tane de ben eklim.. Eczaneye giren delikanli, eczaci hanimi görünce geri dönmeye davrandiysa da, - Ne istediniz? Sorusu üzerine durmak zorunda kaldi. - Eczaci beyle görüsecektim. - Eczanenin sahibi benim. Iki de bayan ortagim var. Ne istediginizi bize söyleyebilirsiniz. Delikanli, kizarip bozararak: - Son günlerde bir seyler oldu bana, dedi. Kadinlar beni çok tahrik ediyor.Üç bes kadin bile yetmiyor. Bunun için bana acaba ne verebilirsiniz? Eczaci hanim: - Bir dakika, dedi içerdeki arkadaslarimla Konusayim. Geri dönünce: - Size, dedi, ayda sekiz bin frank verebiliriz. Bizim evde kalirsiniz, yiyip içmek de bizden.[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 güzelmiş lololololol[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27614 Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :lol: ehahuae hiç beklemediğim bi cevaptı. süper[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 şok tatlı bi fıkra olmuş :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 paticikte okuduklarımın en iylerinden biriydi ilki:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gecenin bu vakti iyi geldi :)[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çok güzel.Para bizden vede ayrıyetten yemek ve yatak masraflarınızda bizden :P[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bir güzel fıkra daha.. Siirtli bir ib.e ile Bursali ib.e E-5 te musteri beklerken sohbete baslamislar.Bursali demis ki Siirt' liye : -"Sizin orda ib.elik zor olmali her halde..." Siirt' li: -"Valla gelirler once dayak atarlar sonrada alip daga goturup yapacaklarini yaparlar.Tekrar dayak atip orda birakirlar." Bursali: -"Bu dehset verici bir sey canim der." Siirtli: -"Peki Bursada nasil bu is diye sorar." Bursa' li baslar anlatmaya : -"Bize telefon acarlar.Kabul edersek gelip arabayla alirlar.Once hamama sonra da guzel kokular surup restoranta gotururler.Oradanda bara ve otele gidilir.Isimiz bittikten sonra da evimize birakirlar." Siirtli dayanamaz: -"Bu sosyal imkanlar Siirtt' e olsa, Siirt' in alayi ipne olur bee.."[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bak sen siirtlinin işine :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hepsi çok güzel[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 mükemmel vallah koptum gece gece muahha[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hani ben bunu duymustum die araya giren tipler olur ya ne zaman güzel fikra anlatsam benim basima bu gelir allahtan forumlaradyiz :d[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 guzellermıs:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kadın, kocasına artık şu sex hayatımızı düzene sokalım demiş ve kocasına şu çözümü bulmuş: 1-Ben saçımı soldan sağa taramışsam o gün bana hiç yaklaşma. 2-Saçımı sağdan sola taramışsam belki birşeyler olur. 3- Ama saçımı geriye taramışsam hiç kaçarı yok o gün birlikte olmamız lazım, demiş. Kocası da karısının bulduğu bu fikre katılarak kendi fikrini sunmuş. 1-Ben de bir kadeh viski içersem o gün bana hiç yaklaşma. 2-Eğer iki kadeh viski içmişsem belki olabilir. 3- Ama üç kadeh viski içtikten sonra saça başa bakmam, kralını tanımam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 90 yaşına gelen Temel, 80'lik karısı Fadime'ye 'hadi' demiş: - Gel sevişelim. - Ula Temel, sevişmeyeli 30 yıl oldu; unuttum o işi. Temel'in ısrarı üzerine yatmışlar. Bir süre sonra Temel başlamış titremeye, Fadime panikte: - Ne oluyorsun Temel? - Vallahi Fadime ben de bilmeyrum; ya gideyruuum, ya geleyrum!.. [Bu mesaj khas tarafından 28 Temmuz 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 :)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 :P[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fıkra degil bu insani cok duşundürür bu hadiseler[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: snow, 28 Temmuz 2005 13:27 tarihinde demiş ki: fıkra degil bu insani cok duşundürür bu hadiseler +1[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben hayyamın fıkrasından bahsetdim şarap huri misali[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: snow, 28 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: ben hayyamın fıkrasından bahsetdim şarap huri misali Bende ondan bahsettini anladim[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 siirtliler delilircek şindi lolı pop[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ok problem yok kanka olaylar cok güzel[signature][hline]oyun oynuyacaksan konsol .film izleyeceksen dvd.mac izleyeceksen tribün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar