Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yarışan alfa [spo1=böyle bişey] [/spo] değilse zor valla o iş nasıl olur anlamadım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Kasanova, 19 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki: yalnız astrayı kullanan aldı ikiside çok iyi şöför ama astrayı kullanan biraz aşmış bişey 2 side iyi şöförse astrayı kullanan raikonen olsa geçemez yapacagın iş cok basit yarış başında kalkmadan motoru 5000 devire getirip 1. viteste debriyajı hafif hızlı bırakıcan( ne tam patinaj çekicek nede ddeviri tamamen yemeden ) sonra devir 6k ya gelince çat diye vites değiştirip gaza abanıcan zaten 2000cc alfa çok rahat dikiz aynasından bakar astraya 2 side iyi şöför değilmiş demekki yada atladıgın ayrıntılar var pek tutarsızca yazmışsın[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Akerfeldt, 23 Ağustos 2005 04:30 tarihinde demiş ki: yarışan alfa [spo1=böyle bişey] [/spo] değilse zor valla o iş nasıl olur anlamadım ayyy yazık yaa canım benm uf olmuş. :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bence bize bir ders vermek istemiş arkadaş.. La fontaine misali.. Kaplumbağa ile Tavşan yerine Astra ile Alfa 156... Post Modern bir deneme, akıllarda bir kıvılcım çaktırma çabası... Tahmin edeyim Alfa 156 yanladı yayıldı "Ben geçerim Astra'yı ne olacak yaw..." diye. Di mi?[signature][hline]MONO(b)LOG
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 astra g ile otobanda 235 yapilmistir kucumsemeyin.Kadran hatalari var desek 200 rahat yapmistir.Alfanin kalkista gecmesi lazim son hizda beraber gidebilirler diye dusunuyorum.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Cidden çok uzadı konu. neleri tartışıyoruz ya bırakın artık imkansızı tartışmayı arkadaş açtı konuyu terk etti olay bize kaldı. Daha yararlı ,DOĞRU (atmasyon olmayan) konular üzerinde konuşulsa daha güzel olur[signature][hline]
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adam hala atmasyon diyo ya
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kasanova sana ilizyon yapmışlar.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
Öne çıkan mesajlar