Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 iki arkadas drag yarısı yaptı ikisindede modifiye filan yok astra 1.6 otomatik vites 100 beygir alfa yı bilmiorum 97 model düz vites sizce hangisi kazanır?
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yarısmaları bile mantıksız olmus,alfayı süren çok kazma değilse almıştır:) zaten astra otomatik.Alfa 2.0
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yalnız astrayı kullanan aldı ikiside çok iyi şöför ama astrayı kullanan biraz aşmış bişey heh yarış bittikten sonra bi bomba patlattı :) yardı geçti ortalığı söylediğini aynen aktarıyorum "araba 100 beygir ama şöförü 300 beygir :) " hahaa hala gülüyorum ya ama dehşet kullanıyo altındaki arabayı yarış 400 metre filandı heralde baya zevkliydi yanlama filan yapıodu :)
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geleceğin sennası gibi bişey adam ya zevk alıorum izlerken :p
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tamam da drag'de istedigi kadar iyi olsun sofor. alfayi suren bayan degilse hic sansi yok astranin, hele otomatik vites. az bi yaziyosun gibi geldi sanki.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bir sorun var... Otomatik vites 1.6 Astra, 2.0 motorlu canavar gibi 156yı 400 metrede geçiyor... Hadi geçti diyelim, 400 metrede drag yaparken yanlıyor??? Niye nasıl yanlıyor ne oluyor? Benim bildiğim drag kalkış yarışıdır ve "düz" gidilir, yanlarsan zaten hızlanamazsın artı dönüyorsun demektir, hele ki 2000 motor 156 otomatik 1.6yı dövemediyse. Yok yok bir sorun var.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 külliyen yalan :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ehue harbi yanlama olayini gormemisim, biraz avci hikayelerine donmus bu ya : )[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 oy oy oy siz bunu gerçek drag yarışı zannettiniz heralde bizim semtte oldu olay zaten toplam 10 kişiydik ayrıca ben izledim adamı niye kolpa olsunki hayır yani niye yazim durup dururken bi arkadaş kazanmış yarışı alla alla ne garip ya :) neyse
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sizin yaptıınız drag olmuomu yani.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya drag da gidip kocaeline yapmadılar yani dragı kendi çapımızda drag :)
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 O zaman ben bu mesajlardaki mantığı anlamıyorum. Diyorsun drag, sonra "kendi aramızda drag". Ben de diyorum benim bildiğim drag kalkış yarışıdır ve "yanlamak" olmaz. Sizin oralarda dragleri "yengeç stili" yapıyorlarsa bilemem tabii. Artı, böyle bir kalkış yarışında rakip olan arabalara bakarsak Alfa 156nın Opeli havada karada suda hatta uzayda yemesi lazım. Ne kadar pilotaj farkı olursa olsun, 2000 motor manuel bir aracın(ki 156), 1600 motor otomatik vitesli bir Astrayı tokatlayacağı kesindir, 156nın direksiyonunda 2. vitesten yükseğini bilmeyen bir babaanne oturmuyorsa tabii. Sen diyorsun ki "Bu drag bildiğiniz drag değil, ooof ne biçim yanladılar, Astra aldı götürdü şöförü çok sağlamdı şunu bunu dedi". Ben ne anladım ki o zaman bunu buraya yazmandan, biz genel mantık çerçevesinde düşünüp yanıt veriyoruz, sen bize "O öyle değil bu böyle değil zaten böyle oldu" diyorsun. Gerçekten anlamadım olayını. E ben de kalkayım "Bizim mahallede Nissan Skyline GT-R ile Tofaş yarış yaptı, sizce kim kazanır?" diyeyim, herkes "Skyline" desin, ben de kalkıp "yarış bildiğiniz gibi yarış değildi, ayrıca Tofaş'ın şöförü acayipti, zaten Skyline'nın lastikleri yoktu yerinden kıpırdayamadı ki" diyeyim... Bilmem anlatabildim mi...[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yalniz bi video izledim, ferrari f 360 ile vw beetle (eskisi) kapisiyor. tahmin et hangisi aldi? bildigin beetle ehue[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya düz yol yok burda bi tane büyük bi viraj var o kadar adamlar 100 metre filan ilerledikten sonra viraja giriyo ayrıca astranın yarışı alması garibime gitti yazim dedim hatta tekrar yaparlarsa resmini filan cekim isterseniz
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bendede porshe 911 turbo vs fiat ın o eski mini ler gibi küçük olan arabasının kapışması var fiat koyuo ama deli modifiye war arabada.ama ben hala kasanovanın dediine inanmıyorum imkansız yani alfanın gaza basmaması lazım onun için[signature][hline]efsane topic
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bu 2001 modelin vitesinde bi düğme var s diye biliomusunuz o düğmeyi ayrıca vites 123dnp diye yani adam 1 den başlıyo 2 ye geçiriyo sonra 3 ama 3 de s düğmesine basıyo ama tabi adam 1. vitesten itibaren öndeydi bende ona şaşırdım zaten gelip yazma gereği duydum ayrıca alfa öyle bi gaza basıoduki motorun o hayvani sesini duymasam tmm dicem gaza basmıodu ama deli gibi bi ses geliodu motordan ve adamda kötü kullanmadı zaten alfayı
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eğer istanbulda oturuyosanız ve altınızda 2000 motorluk bi araba varsa ve 1.6 otomatik vites astraya geçilmek istiyosanız belki bi buluşma ayarlayabilirim ama bilmiyorumadam çok kasıntı :)
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Fiat'ın o eski arabaları rallilere girince de milleti darmaduman ediyordu. Alet aşırı ufak ve hafif olduğu için kanatlanıyor, tek problemi fren yapamıyor ve takla atmaya çok meyilli ama kalkış yarışında kolaylıkla dağıtabilir herkesi. Kazanova ben seni bir türlü anlayamadım ama neyse....[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 benim anladıım kadarıyla benim annemin 2001 astrası gibi otomatik vitesinde ayrıca 1.2.3. viteslere manuel kullanma olayı var.(anlatamadım galiba)elektronik şanzuman gibi öyleyse geçme şansı var ama yine alfayı kullananın vitesi çok yavaş deiştirmesi lazım.[signature][hline]efsane topic
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 1-2-3 var evet... Yaptığı şey de vitesin devir aralarını o vitese göre ayarlamak ve belli bir hızın üzerine çıkartmamak. Benim dana arkadaşlarım da yarışırken kullanıp şanzıman veya vites kutusu dağıtıyorlardı. Örneğin "1" 1. viteste, vites sabit olarak yavaş hızla gerekirse yüksek devirde gitmek için yapılmış, sen "RÖööööö" diye kastırınca canını çıkartıyorsun arabanın. Otomatik vitesin huyunu suyunu bilmeden zorlamamak gerek derim.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 aynen öyle yavaş deiştiriyo vitesi ama adam bişekilde eline verdi alfa kullananın işte abi adam zaten söylüyo araba 100 beygir ama şöförü 300 beygirlik fark yapıo dio :)
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 5 senedir pederin Toyota coronasını kullanıyodum.2.0 otomatik. Otomatiği sürdükten sonra gerçekten harikalar yaratırsın,ama bir yere kadardır herşey.İnan bana çok 106 gti,cok bizim sınıfta 2.0 arabalarla kapıştım(kapışmak:) gençlik işte) neyse,sonuç olarak tecrübem şudurki, istediğin kadar viteste S tuşu T tuşu bilmemne tuşu olsun,istediğin kadar 1-2-3 le kalk istersen L ile istersen en ağır viteste kalk,istersen ayağını kökle paso kickdown yaptır,genede işini bilen düz vitesli adamı geçemezsin. Ama 1.6 astranın 2.0 alfayı kullanan tecrübesiz bir şöförü geçmesi çok olağanüstü bir durum değildir.
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Pek bana uygun bir söz olmıyacak ama hatırlayayım Atma recep din kardeşiyiz[signature][hline]
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yok bana diyo da atmayla alakası yok niye atim yani insan bişey sallarken en azından kendini över benim ne menfaatim var ki birazcık mantıklı olsak.
Öne çıkan mesajlar