Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı Univ.

ziplayan_kestane

Öne çıkan mesajlar

said:
Dela, 23 Ağustos 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
said:
BoraBora, 22 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
laptop diye verdikleri sey toshibanin uyduruk bi modeli uc bes oyun bile kaldirmiyo ve ona verdiin fiyat topladiinda ucuz da deil

arkadasim, laptop parasi degil o teknoloji kullanim ucreti. ha igrenc orasi ayri.
teknoloji kullanim ucreti ne sence peki? laptop vermeseler bu teknoloji kullanim ucreti ne kadar olur?[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Half_Cow, 23 Ağustos 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
Doğrusu ben de kalmayı pek istemiyorum. Zorluğu nasıldır sınavın ve derslerin ingilizce oluşu zor oluyor mu?

zor değil bence sınav bilkent daha zormus sanırım oyle duydum.az bi çalısırsan yaparsın[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

borabora, teknoloji kullanim ucreti her siniftaki projeksiyon aletleri, multimedya destekli derslikler, internet baglantisi, toshiba servisi, laptop kullanimi gibi. bunlarin cogu periyodik olarak masraf yaratan seyler ki arastirmaya ayrilacak fonlarin bunlarin bakimina gitmesi ya da internet maliyetine ayrilmasi kotu olurdu.

herneyse, hazirliktaki insanlarin buyuk bi bolumu yatar, kiz pesinde kosar, kizlar jeep pesinde kosar, bos insanlar genellikle. atlayabiliyosan atla ki 20 milyar bi tarafina kacmasin, okulun uzamasi muhtemel olabilir zaten.[signature][hline]agostos 2005
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 23 Ağustos 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
said:
Half_Cow, 23 Ağustos 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
Doğrusu ben de kalmayı pek istemiyorum. Zorluğu nasıldır sınavın ve derslerin ingilizce oluşu zor oluyor mu?

zor değil bence sınav bilkent daha zormus sanırım oyle duydum.az bi çalısırsan yaparsın
ben toefl dan 203-263 (writinge gore deişio) ama en az 243 alcam. sabancının sınavını gecer miyim sizce, üsküdar amrikan mezunuyum? geçmezsem senelik bi 10 milyar daha batlıcak dötümde çünkü..[signature][hline]res pls
Sosyal ağlarda paylaş

O olaylar falan hos oluyo ya bisürü kagit, webform doldur falan eglenceli geliyo bana :) Keske bi daha girseydim lan ühü

Bu arada sinav orta seviyede ne kolay ne zor. Amerikan mezunuysan gecersin ama, kic büyütmediysen Amerikanda : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu sorum birazda eski ogrencilere bende kazandim sabanciyi da simdi dormda kalacam valla 8-10 tane asi igne gibilerinden bisiy istemisler bunu vermemenin bi yolu varmi yada nerde sahte rapor yaptirabilirim :) ?[signature][hline]i'm a jedi like my father before me .

Noxlorth Darklight - marksman,scout
@ corbantis
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirman, 25 Ağustos 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
ya bu sorum birazda eski ogrencilere bende kazandim sabanciyi da simdi dormda kalacam valla 8-10 tane asi igne gibilerinden bisiy istemisler bunu vermemenin bi yolu varmi yada nerde sahte rapor yaptirabilirim :) ?

bitli diye gecenin yarisi gelip atabilirler odadan, yaptir bence.[signature][hline]agostos 2005
Sosyal ağlarda paylaş

@sirman: kendini dusunmuyorsan oda arkadaslarını dusun =P
yaptır bu arada 8 10 aşıdan ne olacak.bide ben oyle bişe hatırlamıyorum bi akciğer filminde sigara belli olcak diye yusufladığımı hatırlıyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 25 Ağustos 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
mecazi anlamda aldiklari kani farkli yerlerden aliyolar yurda girenlerden.

evet yani o tahlil için alacakları kan daha bişey değil ne yazıkki.sene içinde anlarsınız =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...