Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bası penayla çalma sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
artık penayla çalmaya kasıyorum ama bi kaç sorun var
1: pena tutuşunu elektrodaki gibi yapıyorum ve tellere tam paralel tutmuyorum ama bilmiyorumparmaklarım çok çabuk yoruluyor ve acı veriyor
2: kopruyle tellerin birleştiği nokaya yakın yere vuruyorum penayı zorluk çıkarıyo ve sanırım bu nedenden dolayı çabuk yoruluyor parmaklar ama 2 manyetiğin ortasına vurmaya kalksam pena tutuşum değişiyo bozuluyo.nası yapcaz bu işi ?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
biraz zaman gerekli . ciddi anlamda pena tutmak alışkanlık meselesidir.. çala çala öğrenirsin.. bi kaç ay başta yaptığın parmak çalışmalarını penayla dene hızlanmaya çalış..ama bana sorarsan bass dediğin parmakla çalınır[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Mesaj tarihi:
Ben penayla çaldığım zaman 24. perdenin az gerisinden çalıyorum yormuyor.Ayrıca elektrodaki gibi alt üst vuramıyorsun vuruncada ya takılıyo yada cok yoruluyorsun o yüzden penayı Yan çevirip elimde öyle hızlı ritim gidiyorum... Öyle daha rahat oluyo ve yorulma olmuyo :-D

Slapte atarım Deli gibi.Zaten bu aralar 2 tel çekme kasıyorum hiç kesilmeden dırırırıdırıbnıdbıdırı falan atmaya çalışıyorumda seslerin yerini bilmek lazım cok zor ya :-) ama baya hızlandım :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
bal gibide çalınır ya.Niye çalınmasın Bass penayla.Yeri geldiğinde penayla döktürüom, yeri geldiğinde Slap finger rulz yapıom.Istediğin gibi çalarsın sana kalmış bişey.

Bass ı istersen Dilinle çalarsın kardeşim yeterki uysun ritim'e falan :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mesaj tarihi:
yok ben ses açısından söledim

böle cın cın ses geliyo ya rahatsız ediyo beni

onun dışında en üst boş tel bıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbıdı yapçaksan o başka[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 25 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
bal gibide çalınır ya.Niye çalınmasın Bass penayla.Yeri geldiğinde penayla döktürüom, yeri geldiğinde Slap finger rulz yapıom.Istediğin gibi çalarsın sana kalmış bişey.

kralsın[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Mesaj tarihi:
Bizim burada bassi penayla calana kiz vermezler[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
caiz değil... idit:idit[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür

[Bu mesaj CwzX tarafından 25 Ağustos 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya hayır Istediğimi çalıyorum.

Parmak sux bence. üç parmak çalıom Normal pekkte karizma değil 4 parmak en karizması kasmaya başladım 4 parmak :D ama cok zor serçe parmağı eğitmek.Vercem çürük raporu sanırım :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın

[Bu mesaj Sorj tarafından 25 Ağustos 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ben black metal falan çalmaya çalısıyorum penayla daha guzel geliyo tonu.parmak iyi hoşta cidden pena daha iyi gidiyo metale.
@pent çok eşliliğe karşıyım,sen yetiyosun bana[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
  • Yeni Oluştur...