Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bana DT nin Trial of tears şarkısının tabı lazım arkadaşlar ama özellikle solo bölümü %100 doğru olması lazım gitar proya bi tab çektim yanlış solo bölümü bana bulabilirmisiniz acaba..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ahada burdan Fakat Guitar Pro 4'ü çekmen lazım açabilmen için[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mysongbook daki tot çok dandik. http://www.powertabs.net/ den GP tarzı bir program indirerek açabileceğin TOT tabı daha başarılı[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ehe saolun arkadaşlar.. ama beceremedim çalmayı çok zor benim için =)..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Legato kısımları biraz egzersiz istiyor. Yoksa çalınamayacak kadar zor bir solo değil. Çalış :)[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar