WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Beyler ben cz de ve 1 vs 1 konusunda yeniyim (knightta tabi).Eger herkesle paylasmak istediginiz taktikleriniz ya da onermek istediginiz seyler varsa buraya yazın cok sevinirim :D İsteyen Ultima'ya gelsin:D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:OTTOMAN_EMPİRE sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 1v1 in bişeyi yok cz de bne daha rastlamadım adam geliyor dalıyor 1v1 2v2 dinleyen yok 1v1 arenada bide malum yatakta olur :D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Hoodstar, 25 Ağustos 2005 14:31 tarihinde demiş ki: 1v1 in bişeyi yok cz de bne daha rastlamadım adam geliyor dalıyor 1v1 2v2 dinleyen yok 1v1 arenada bide malum yatakta olur :D:D KONU PATLATMAYA DEvAM GALBA :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:OTTOMAN_EMPİRE sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) [Bu mesaj WannaTry tarafından 25 Ağustos 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Hoodstar, 25 Ağustos 2005 14:31 tarihinde demiş ki: 1v1 in bişeyi yok cz de bne daha rastlamadım adam geliyor dalıyor 1v1 2v2 dinleyen yok 1v1 arenada bide malum yatakta olur :D:D +1 ama bazen yatakta 3vs1 olduğu da görülmüştür.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 o senin yatağında oluyor biz 1v1 yapıyoruz :D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Hoodstar, 25 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki: o senin yatağında oluyor biz 1v1 yapıyoruz :D:D PWNED !!! auzhau bu arada lvl 50 yim sword breaker +1 im var 2 tane bu halde full chitin set human warrior u kestım cz de cok pis combo yaparım :P pot bile bastırtmadım 100 luk dmg lar ile zor oldu ama :D[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: İsteyen Ultima'ya gelsin:D İstersen gel nebula serverinde de aynı nick ile oyundayım gel kapışalım :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kimmiş o ultimada kapışam bende varıımmmmmmmm :D Hazırlayın Atımı Geliyorummm[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar