Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 winXP'de çalışmıyor ne yapmam gerekir çok üzüldüm ne güzel oynicaktım ühühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Bak exe dosyasına sag tusla tıkla ozelliklere gir. Orda uyumluluk olması lazım ( ing 'ini bilmiom malesef ) Ordan bu prog un calıstırılıcaı uyumluluk mod una bas windows 95 yada 98 i sec calısır buyuk ihtimalle[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. [Bu mesaj bravecik tarafından 15 Şubat 2003 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 saol ama olmuyor bu seferde direk hata veriyor :) direk açıldığında ise ilk redorb ent. in videosunu gösterio sonra win e geri atıyor çok üzüldüm.Eski oynadığımda kopya cd olduğu için kitüphane gibi bi yerde kalmıştım.Orjinalini buldum 10 milyona aldım geldim hevesle çalışmıyor!! win98 i geri yükle diyorum içimden ama şimdi olmazki.. [Bu mesaj Virtuous tarafından 15 Şubat 2003 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 bende de kopyası wardı ( o zamanlar çocuktum bilmezdim orjinal morjinal :) ) bi yere geliodum camera çevrilmiodu aynı kalıodu bi yerde sabit sen ne yaparsna yap seni göstermiodu sora sidi yi saat yapmıştım :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 En sonunda çalıştı driver larla bi sorun varmış kitlendiği bi kütüphanede vardı orası geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar