Cursedlemon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 vokalistleri demir demirkan'ın eski klavyecisi rockistanbul dinledim tam olarak tarzlarını anlamadım ama güzel bir muzik yapıyorlar bence vokalistleri psikopat :D.[signature][hline]A Tout Le Monde A Tout Mes Amis Je Vous Aime Je Dois Partir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 vala psikopat olabilirde, şu sıralar kral tv de dönen bi klipleri var, cok asırı derecede rahatsız oldum adamın vokalinden yani, normal de hiç böyle yapmayan gene de bi dinleyim diyen bi insanımdır, tahammül edemedim bu mevzuda[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 grup elemanlarıyla biraz konuşma fırsatım oldu festivalde.. Çok tatlı adamlar valla , müzikleri de hoşuma gitti .. Ayrıca soundcheck yapmayan tek grup olarak takdir ettim kendilerini :D Bide bilgisayar yerine gerçek bir klavyeci bulsalar güzel olcak =))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu bahsettiin grubun solisti sapsarı saclı olan eleman mı?? cnku ondan psikopatını grmedim festival byunca... grup cok ii calıodu ama ne bilim solist fazla psikopat yaw... tabi aynı gruptan bahsediosak??[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben çok korktum o abiden hele kamp alanında da görünce rockistanbulda gece uyuyamaz oldum :) sakat bi amca hakkaten müziği hiç beğenmedim[signature][hline]the endless river.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aksine ben çok beğendim. kendimden şüphe ediyorum eheh. kaliteli bir grup. başarılarının devamını dilerim haykocuum[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 pek sevmem ama ilgilenenlere küçücük bir bilgi.albümün tamamını vokalist eleman kendi evinde kaydetmiş.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hayko abim çok tatlıdır.. süper bomba bir eriftir bazen kafasına esince diafram dan attıgı mükemmel çığlıkları kulağı mest eder... süperlerdir sahne almışımdır onlarla... Umut vardır gitaristleri oda mükemmeldir gördüğüm en iyi lovesong söyliyen adam bence..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hayko dedigin zaten adamın kendisi diil mi yoksa bi grup mu söz konusu oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sevdim ben.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bilmiyorum, ben nefret ettim kendisinden. belirli bir neden gosteremiyorum ama, cidden, bukadar itici bir insan olamaz. rammstein videolarini animsatti zaten bana..[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şimdiiii... yarası saklı hoş bir şarkı. ama klibi... ya adam klipte yırtınıyo da.. ben bile otururken gayet sakin söleyebiliyorum şarkıyı... hele o kadar hardcore takılıyolarki klipte... şarkı da öle bi şarkı deil... O_o... ilginç.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Vokalin gözleri ne acayip öyle...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: _Mikael_, 24 Ağustos 2005 11:49 tarihinde demiş ki: Vokalin gözleri ne acayip öyle... :) cok kaçırmış ola bilir[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ilk kez,demir demirkanın canlı performansında dimnlemiştim.acaip klavyeye hakim bi adam[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şurda albümü var: http://www.supermp3.org/showthread.php?t=4503 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya bişi sorcam bu adam roxy müzik günlerine(19.cusuna galiba tam hatırlamıyorum ) katıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 thom yorke çakması[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Cursedlemon, 23 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: vokalistleri demir demirkan'ın eski klavyecisi rockistanbul dinledim tam olarak tarzlarını anlamadım ama güzel bir muzik yapıyorlar bence vokalistleri psikopat :D. hayko cepkin zaten sadece solist orda grubun adi hayko cepkin deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Eve gidince size bi resmini göndericem MSÜ kıyafet balosunda çekmiştim süper erif ya çığlıkları felan bomba o adamın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 haykonun sesini sevmedim. ama çıkış parçaları guzel ozellikle sozleri çok hoşuma gitti. birde kliplerinde sanki rammstein/amerika klibinden esinlenme, benzerlik var gibi.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: umutsavaci, 24 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki: ya bişi sorcam bu adam roxy müzik günlerine(19.cusuna galiba tam hatırlamıyorum ) katıldı mı ? 19 mu bilmem ama,dejavunun 1.oldugunda(gecen yıl) 2. mi 3. ne oldu.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Resim geliyor... Bu arada önden bir tanıtım albumu bu 2. album bomba olucak bu adamın gerçek müziği bu değildir yani... resmi koyayim... Kaymış benim güzel abim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar