hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Format atmayı planlıyorum ama 35tane eklenti var ve bu eklentilerin de yüzlece ayarı var. format atınca bunlarda gidiyor. eklentiler falan backuplamanın yolu var mı?[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 up[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bildiğim kadarı ile yok ama bunların ayarını bir kez yaptıysna bir daha yaparsın :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ayarların Bulunduğu Klasör : Surucu:Documents and SettingsxpuserApplication DataMozilla Eklentilerin Tutulduğu Dosya : Surucu:Documents and SettingsxpuserApplication DataMozillapluginreg.dat Bookmark'ların Konumu : Surucu:Documents and SettingsxpuserApplication DataMozillaFirefoxProfilesprofilehashbookmark.html Surucu:Documents and SettingsxpuserApplication DataMozillaFirefox konumunu incelersen buna benzer bir çok şeyin olduğunu görebilirsin. Direk olarak alıp üzerine kopyalamak ya da önce eski konumuna kopyalayıp sonra üzerine kurmak pek işe yaramaz sanırsam ama kurduktan sonra gerekli dosyaları değiştirerek ufak tefek çözümler üretebilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 evet varmış yanlış bişiyomuşum[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu cok iyi oldu. saol webdeveloper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ehm rica ederim. Ne demek :-)[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya bu arada ben bunları az önce bakıpta yazdım. Denemedim yani. Teorik bilgi olduklarından çalışmazsa küfür falan etmeyin üzülürüm. eheh[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 extensionları pek onemsemiyorum da zaten,bookmarks lar onemli olan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 formatta tavsiyem userın tüm folderının backupını alman gözden kaçan savedir abidik gubudik şeyler olabiliyor bi de bende ie ile firefox aynı favorileri kullanıyor ilk başta çıkan ayarlardan olabilir belki bilemiyorum tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar