Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte oyunun sonu :(

arcenoid

Öne çıkan mesajlar

yaw nası 2 haftada 60 yapıonuz adamı söleyin taktiğini bende yapam ben 2 haftada 40 anca oluyom oda kascak arkadaş bulursam kendime[signature][hline]yaw şifresi sayılardan oluşan tüm accountlarım hacklendi.hiçbirine giremiorum.İşin kötüsü 14 milyon zarar var.8 milyonda kazık yedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

İyi düşüncen tek bi char açacaksın..Sadece kasacaksın..Para kasmayacaksın..LvL artınca değerli item düşürecek yaratık de kesiosun..Yani önce lvl kasmak...1 ayda üstün bir kasmayla 50 oldum..Okul açılınca da aybaşı girip kapanmamasını sağlayacağım...[signature][hline]Char : Maara
LVL : 49 Buffer/Healer
Clan : TnT
Server : Ares (göçtü göçtü..)
Sosyal ağlarda paylaş

beyler adam sonunda bi de charın doğum tarihini de bulmuş nasıl bulduysa char tamamen gitti. nasıl bulacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

sizlerden istediğim şey şu. hack acc. kısmına yazacağım çevirirseniz sevinirim. .....
------ Sayın gm bey x beramusta x adlı karakter ile oynamakta idim. daha sonra salı sabahı 08/23/2005 saat 04:30 civarında x characterim ile oyundan çıktım. daha sonra 08/23/2005 tarihinde saat 09:00 da tekrar oyuna girdiğimde bankan haricinde tüm itememlerim gitmişti. daha sonra 08/24/2005 tarihinde saat 14:30 civarında tekrar oyuna girmeye çalıştığımda da şifreniz yanlış uyarısı aldım. daha sonra ise ismini hatırlayamadığım bir karakter ile gelip bana karakterini ele geçirdim bana eşya ver bende sana karakterini geri veriyim dedi. daha sonra ise benden aldığı karakter ile gelip bana yine aynı şeyleri söyledi. daha sonra da çıktı. sayın gm bey karakterimin kayıt doğum tarihi, kayıt adresi , kayıt maili ve kayıt şifresi ve kişisel bilgilerim aşağıdaki gibidir ;
xxxxxx
xxxxxx
xxxxxx
xxxxxx

karakterimin hack yediğim 08/23/2005 tarihinin hacklendiğimi farkettiğim 09:00 saatinden daha önceki bir saate yeni bir şifre ile reset atılmasını talep ederim. saygılarımla ....

Beyler saati türkiye saatine göre yazdım eğer bunu bana çevirirsenin size müteşekkirim. yardımlarınızı bekliyorum..[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Underworld
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 4K :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...