Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 beyler japkoda clan kurdum clana adam alamıyorum :'( invite yolluyorum invite geliyor ama karşıdaki ok deyince not valid filan diyomuş :S çözüm pls (off ko pls e alıştırdı a.k ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Aynı Bug banada oldu valla clan ı da bozamıcan onuda söyliyeyim en baştan onada bi çözüm plz diyelim 2 miz buradan :([signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 şimdi burayada bi mesaj gelir karus castlede veya el morad castlede al adamları diye :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 japkoda KE yerleşmiş diye biliyodum ben ama demekki bu gibin buglar oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar