Trept Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Sevgiler yaşadım zamanla biten. Aşklar yaşadım yüreğimi dağlayan. Dostluklar yaşadım zaman aşımına uğrayan, özlemle yad edilen. Hepsinin ama hepsinin bir ömür boyu yanımda kalmalarını ölesiye isterken. Parmaklarımın arasından uçup gittiler. Bir tek onlar terk etmedi beni. Bir tek onlar gerçek sevdi. Sabırla okşanıp, koklanıp, okunmayı bekleyen. Sıra sıra, boy boy, renk renk, binlerce can, aşklarım, dostlarım, mutluluğum kitaplar. ÜNSAL KUBAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Karalama Defteri. :B hoşuma gitti.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 güzel bi yazı ama yeri burası diil :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trept Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Özür dilerim. Belki adminler Karalama Defteri'ne taşırlar. Malumunuz forumda yeniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar