lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 her şeyden önce sesiyle olsun duruşuyla olsun yorumuyla olsun tam bir kasıntı bu arkadaş.artist.kelime daarcığıda çok geniş: hhmm.görücez.evet.bu ona pahalıya mal oldu.bence hata yaptı.ahh kaçırdı(virajı demek istiyo)vs.vs. okay karacan bile bu kadar kötü değildi
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Belkide Türkiye'nin ilk F1 pilotu olma yolunda ilerleyişi biraz kasıntı olmasında etkili olmuştur...[signature][hline]
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Tahincioğlu soyadı kasıntı olmasında yardımcı olmuştur. Ayrıca bu gidişle Türkiye'nin 2. F1 pilotu olabilecektir -belki- kendisi... Bu elemanın yerine benim favorim Can Atram'dır (bkz.Can Artam) ve şu da var. Bir de şöyle bi şiler var -rivayet odur ki- Can Artam Minardi ile yarışacakmış seneye...[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 20 Ağustos 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 edit.can artam minardi de 3.pilot olacak büyük ihtimalle.ama gönlümüz onu pistte görmekten yana.işallah görecezde inanıyoruz ona [Bu mesaj ranCid tarafından 20 Ağustos 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 türkçe çok düzgün konuşamıyor olabilir ama yarışan pilotların yaptıkları hatayla kaç salise geriye düşeceklerini bile bildi adam. türkiyede f1 araçları hakkında ondan daha çok bilgisi olan yok. hem renault motorsports'da mühendis hem de test pilotu. bu işte en düzgün yorumu yapan o bence. sadece annesi ingiliz diye türkçesi biraz bozuk tanımayanlara kasıntı geliyor.
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 çok küfür ettim abi..sürekli hatalı hatalı diyor adamlara.çok kolaysa kendisi yapsın yani..abarttı işi adam ya..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 adam paso eleştirdi kötü oldu hata yaptı. tamam doğruları söylüyo da. sıkıyo bi zamandan sonra dırdır ediyomuş gibi geliyo keyif kaçırıyo[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yorumdan çok kendi kendine mırıldanıyor gibiydi, nerde ntvnin, cnntürk ün elemanları nerde bunlar, bide ingilizce konuşsa daha rahat anlayacam dediklerini adamın :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 f2 yarışı nı izledim bugün(eurosport ta veriyo) en son 25 . turda 16 .mı neydi minardi nie almak istesinki?daha yetenekli gençler varken[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: dooman, 20 Ağustos 2005 14:29 tarihinde demiş ki: türkçe çok düzgün konuşamıyor olabilir ama yarışan pilotların yaptıkları hatayla kaç salise geriye düşeceklerini bile bildi adam. türkiyede f1 araçları hakkında ondan daha çok bilgisi olan yok. hem renault motorsports'da mühendis hem de test pilotu. bu işte en düzgün yorumu yapan o bence. sadece annesi ingiliz diye türkçesi biraz bozuk tanımayanlara kasıntı geliyor. tanıyan arkadaşlar için söylüyorum.kasıntı olduğunu hala savunuyorum.çünkü kasıntı.bunun türkçesiyle falan alakası yok.(bence).ayrıca kasıntı olduğunu söylemem onun bilgisiz bi insan olduğunu iddia ettiğimi göstermez heralde.renault mühendisi olan ben değil o.tabi ki bilgili olcak.o kadar da bilgisi olmıcaksa gitsin çarpışan araba kullansın.
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Valla bugün sıralamaları yorumlayan o muydu bilmiyorum ama benim seyrettiğim bölümde -ki 10 dakika falan seyredebildim- adam "bu virajı kötü döndü 0.4 saniye geriye düşecek" gibi yorumları tutturdu. Ha hatalıf dönüyor gibi yorumlarını da hangi yorumcu yapmıyor ki demek istedim bi an. futbol basket, tenis tüm spor yorumcuları zaten bu tarz yorumlarda bulunmuyor mu?[signature][hline]rtc
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 reykının Tamam doğru diyosun ama garip geliyo kulağımıza.. Bunu yadırgamamak lazım tüm eğitim hayatını yurt dışında geçirmiş birisi olduğunu göz önünde bulunduralım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Öne çıkan mesajlar