Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir yorumcu olarak jason tahincioğlu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her şeyden önce sesiyle olsun duruşuyla olsun yorumuyla olsun tam bir kasıntı bu arkadaş.artist.kelime daarcığıda çok geniş:
hhmm.görücez.evet.bu ona pahalıya mal oldu.bence hata yaptı.ahh kaçırdı(virajı demek istiyo)vs.vs.
okay karacan bile bu kadar kötü değildi
Mesaj tarihi:
Tahincioğlu soyadı kasıntı olmasında yardımcı olmuştur. Ayrıca bu gidişle Türkiye'nin 2. F1 pilotu olabilecektir -belki- kendisi...
Bu elemanın yerine benim favorim Can Atram'dır
(bkz.Can Artam) ve şu da var.
Bir de şöyle bi şiler var -rivayet odur ki- Can Artam Minardi ile yarışacakmış seneye...[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 20 Ağustos 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
edit.can artam minardi de 3.pilot olacak büyük ihtimalle.ama gönlümüz onu pistte görmekten yana.işallah görecezde inanıyoruz ona

[Bu mesaj ranCid tarafından 20 Ağustos 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
türkçe çok düzgün konuşamıyor olabilir ama yarışan pilotların yaptıkları hatayla kaç salise geriye düşeceklerini bile bildi adam. türkiyede f1 araçları hakkında ondan daha çok bilgisi olan yok. hem renault motorsports'da mühendis hem de test pilotu. bu işte en düzgün yorumu yapan o bence. sadece annesi ingiliz diye türkçesi biraz bozuk tanımayanlara kasıntı geliyor.
Mesaj tarihi:
yorumdan çok kendi kendine mırıldanıyor gibiydi, nerde ntvnin, cnntürk ün elemanları nerde bunlar,
bide ingilizce konuşsa daha rahat anlayacam dediklerini adamın :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Mesaj tarihi:
said:
dooman, 20 Ağustos 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
türkçe çok düzgün konuşamıyor olabilir ama yarışan pilotların yaptıkları hatayla kaç salise geriye düşeceklerini bile bildi adam. türkiyede f1 araçları hakkında ondan daha çok bilgisi olan yok. hem renault motorsports'da mühendis hem de test pilotu. bu işte en düzgün yorumu yapan o bence. sadece annesi ingiliz diye türkçesi biraz bozuk tanımayanlara kasıntı geliyor.

tanıyan arkadaşlar için söylüyorum.kasıntı olduğunu hala savunuyorum.çünkü kasıntı.bunun türkçesiyle falan alakası yok.(bence).ayrıca kasıntı olduğunu söylemem onun bilgisiz bi insan olduğunu iddia ettiğimi göstermez heralde.renault mühendisi olan ben değil o.tabi ki bilgili olcak.o kadar da bilgisi olmıcaksa gitsin çarpışan araba kullansın.
Mesaj tarihi:
Valla bugün sıralamaları yorumlayan o muydu bilmiyorum ama benim seyrettiğim bölümde -ki 10 dakika falan seyredebildim- adam "bu virajı kötü döndü 0.4 saniye geriye düşecek" gibi yorumları tutturdu.

Ha hatalıf dönüyor gibi yorumlarını da hangi yorumcu yapmıyor ki demek istedim bi an. futbol basket, tenis tüm spor yorumcuları zaten bu tarz yorumlarda bulunmuyor mu?[signature][hline]rtc
  • Yeni Oluştur...