circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sımdı yarın Nargıleye gıdıcez Ankarada sole ortamı guzel olan iyi nargılesi olan (ne demekse ole derler:)) bir yer var mı? Ortam olsun guzel olsun yeterli?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vala ben pek anlamam ama genelde nargile içtiğim yerler kızılay-tömbeki tunalı-tint[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tunalı Tint hmm ortam iyimi oranın?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gitmedim hiç nargileye ama dandik mekan olmaz tunalıda :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 felsefeeeeeee bilmiyorum ama ortamı fln çok güzel geliyo bana bööle O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Clementine, 11 Ağustos 2005 02:11 tarihinde demiş ki: felsefeeeeeee bilmiyorum ama ortamı fln çok güzel geliyo bana bööle O_o al işte buda ne diyorsa bilmiyorum ama ortamı fln çok güzel böleee aman aman ya bilmediğin şeyleirn yorumunu yapma emin ol öyle yap[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Malkavian, 11 Ağustos 2005 05:22 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 11 Ağustos 2005 02:11 tarihinde demiş ki: felsefeeeeeee bilmiyorum ama ortamı fln çok güzel geliyo bana bööle O_o al işte buda ne diyorsa bilmiyorum ama ortamı fln çok güzel böleee aman aman ya bilmediğin şeyleirn yorumunu yapma emin ol öyle yap muhauah pardon millet arkadaşın çevreye verdiği zarardan dolatyı özür heheh kansız kalmışta vampir bey ehuh O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Arkadaşlar çok özür dilerim bu topici açandan ama yukarda mesajı yazan nickin yazamayacağım kişi klavye kullanmayı yeni öğrenmiş ve konuşmayı bilmeyen ve kansız kalmış vampir bey ilede saçma sapan konuşan birisidir vampir değilimki ben insanım zaten[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ömrümde içtiğim EN güzel nargile + en güzel yemekler, süper bi arap ortamı + tam nargile müzii: marakesh / bilkent II sitesi/ BILKENT gidiosunuz nane elma diosunuz. yanına fettuccini paprika beenmezseniz özelden mesaj atın, adresinizi verin. gelip parasını vericem[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 burdakiler işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 nEysse gıttım geldım :)...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tunalı mymoon :)[signature][hline]By Neron Khazab, 08 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki : dilenciler sevişmiyor mu sanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 tint, kafa, ottimo diyebilirim tunalida..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 gerçekten tunalıdaki (tintin nargilesine lafım yok ortalamanın üstünde) mymoon punch kafa gibi yerlerdeki nargileleri içmeye değer görmüyorum tunalıda ortalamanın üstünde nargile içilebilecek yerler mısır tint belki ottimo ve tırtıl[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Tunalı Punch Cafe Köroğlu Punch Cafe Kızılay Mısır Cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bahcelıevler nargile cafe 'diwaj'[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Nargile gunleri bitti benim icin bi 7 ay kadar grk kalmadı :)...[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mısır , Kafe Kafa , Ottimo , Tint aralarından sadece Ottimoyu tavsiye edebilitem var.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bart2k4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Clementine, 11 Ağustos 2005 02:11 tarihinde demiş ki: felsefeeeeeee bilmiyorum ama ortamı fln çok güzel geliyo bana bööle O_o hahaha buraya normal arkadaş grubunla gidiyosan salla odalarda sevişiyo millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kızılay tömbeki derim baska bişey demem bu konuda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=113529 arama yapsanız başlık çıkardı...[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue [Bu mesaj Gaxx tarafından 20 Ağustos 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gaxx tarafından 20 Ağustos 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 punch iyidir,tintte fena degil,ama yine de en iyisi eskiden kebap 49un orda havuc vardi hala varmi bilmiyorum orasi guzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Apache, 16 Ağustos 2005 00:33 tarihinde demiş ki: bahcelıevler nargile cafe 'diwaj' aheae dün gittim, güzelmiş sevdim. el paso da pizza yedim diwaj da nargile içtim brothers ta buzlu kahve ve vodkabull içtim geldim sdf ankara rulz ya. tekirdağa gitmesem mi geri :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yazıldımı bilmiyorum ama beşevlerde sır cafe var fena deil[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar