Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada nargile mekanları?

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

said:
Clementine, 11 Ağustos 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
felsefeeeeeee
bilmiyorum ama ortamı fln çok güzel geliyo bana bööle O_o

al işte buda ne diyorsa bilmiyorum ama ortamı fln çok güzel böleee aman aman ya bilmediğin şeyleirn yorumunu yapma emin ol öyle yap[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malkavian, 11 Ağustos 2005 05:22 tarihinde demiş ki:
said:
Clementine, 11 Ağustos 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
felsefeeeeeee
bilmiyorum ama ortamı fln çok güzel geliyo bana bööle O_o

al işte buda ne diyorsa bilmiyorum ama ortamı fln çok güzel böleee aman aman ya bilmediğin şeyleirn yorumunu yapma emin ol öyle yap

muhauah pardon millet arkadaşın çevreye verdiği zarardan dolatyı özür heheh kansız kalmışta vampir bey ehuh O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar çok özür dilerim bu topici açandan ama yukarda mesajı yazan nickin yazamayacağım kişi klavye kullanmayı yeni öğrenmiş ve konuşmayı bilmeyen ve kansız kalmış vampir bey ilede saçma sapan konuşan birisidir vampir değilimki ben insanım zaten[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ömrümde içtiğim EN güzel nargile + en güzel yemekler, süper bi arap ortamı + tam nargile müzii: marakesh / bilkent II sitesi/ BILKENT

gidiosunuz nane elma diosunuz. yanına fettuccini paprika beenmezseniz özelden mesaj atın, adresinizi verin. gelip parasını vericem[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten tunalıdaki (tintin nargilesine lafım yok ortalamanın üstünde)
mymoon punch kafa gibi yerlerdeki nargileleri içmeye değer görmüyorum
tunalıda ortalamanın üstünde nargile içilebilecek yerler
mısır tint
belki ottimo ve tırtıl[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...