circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ablama araba alınıcak sımdı ..Aksam 8 12 arası gırıo araba arıyo nette ...Arkadaslarılarıda msnde falan olunca sımdı onlarla konusuo yonja monja da gırınce ısın ıcıne yanı kurtulamıyorum aksamleyın en cok nette arklarımın takıldıgı zaman gıremıyorum doru duzgun...Bana bı ablamdan kurtulma tutorıalı yapın pls...Neti disable ettim aktif etti balına cok pcden anlamaz ama yaptı iste..Napıcam onu uzaklastırmak ıcın ...İntikam almam lazım netten olmazsa baska bir seyden almam lazım ...İNTİKAM.:)..Valla ters ters konusuyor zaten iyice kıl oldum İNTİKAM TUTORİALİ İSTİYORUM ..Resim sart deil Help!!!![signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Modem'in ayarlarını değiştir hayatta yapamaz :) Kendin oturacağında düzeltirsin..[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar